Materiaal

Advies om de geschikte smartphonearmband te vinden

Veel lopers gaan op pad met hun smartphone. In dat geval is een goede smartphonearmband een must. Maar hoe vind je zo'n goed exemplaar?
In 1983 zag de eerste Pegasus het levenslicht. De iconische schoen schopte het tot de bestverkochte uit het Nike-gamma en krijgt voor zijn 35ste verjaardag een update.
Adidas brengt deze maand de SolarBoost uit. Een schoen geïnspireerd op NASA-technologie. Moeten we wat mee doen, dachten ze bij loopspeciaalzaak Runners' Lab.
De indoor trainingsapp Zwift is enorm populair bij wielrenners. Sinds kort bestaat er ook een versie voor lopers. Die maakt de loopband een pak interessanter. Onze man testte de app die iedereen nog tot eind 2018 gratis kan uitproberen.
Aan de vooravond van de marathon van Londen pakt Nike uit met Flyprint: het eerste bovenstuk uit 3D-geprint textiel voor prestatiegericht schoeisel.
De Suunto 3 Fitness is een stijlvol smartwatch dat niet enkel geschikt is voor doorwinterde sportievelingen maar voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft.