Materiaal

Hoogwaardige audiokwaliteit tijdens je sportsessies: deze Teufel in-ears maken je trainingen nog leuker

De Teufel REAL BLUE TWS 2 in-ears tekenen voor een optimaal draagcomfort, lange onafhankelijke speelduur, handige slimme bediening, perfect geluid én bijzonder efficiënte ruisonderdrukking. Hoe presteren Teufels nieuwste draadloze oortjes in onze test?
Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Craft Active Extreme X Neck Tube (t.w.v. 29,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
Maak komaf met veters knopen tijdens je training of wedstrijd met deze handige tips van trailloper David Roche.
Tijdens de laatste dagen van het jaar blikken wij nog enkele keren terug op wat er in 2022 allemaal de revue passeerde. Dit eindejaarslijstje geeft je een overzicht van de 10 meest gelezen artikels op vlak van materiaal.
Lopen in guur en nat weer kan best plezant zijn. Alleen worden je schoenen er verdomd vuil van. Tijd voor wat gouden tips om ze weer proper te krijgen!
Met de PRO Endur Distance ontwikkelde Craft een schoen voor de ervaren loper, die op zoek is naar responsiviteit, energie biedt bij verschillende snelheden en comfort voor elke afstand. Wij testten de nieuwkomer voor jullie uit.
Zo worden je loopsessies tijdens de kerstperiode nog leuker!
Volgens New Balance is de Fresh Foam X 1080v12 de beste schoen die ze ooit gemaakt hebben: van beginner tot marathonloper, iedereen kan er optimaal mee presteren. Een straf statement, dat we met veel plezier grondig checken.
Niets leukers dan je welverdiende medaille een mooi plekje te geven in je interieur. Maar ‘gewoon’ je medaille ergens ophangen kan nogal saai zijn. Daarom hebben wij wat inspiratie voor jou opgedaan en 5 toffe medaillehouders en displays verzameld. Ideaal voor op je verlanglijstje!
Runners’ lab opent nog dit jaar een nieuwe vestiging. Vanaf 10 december vind je de grootste loopspeciaalzaak van het land ook terug in Rumst. Kom een kijkje nemen in hun zesde vestiging tijdens het feestelijk openingsweekend op 10 en 11 december.
Na een looptochtje is het verleidelijk om snel je kleren uit te spelen, ze in de wasmand te gooien en die lekker warme douche in te kruipen ... om je loopkledij vervolgens enkele dagen tussen het andere vuile wasgoed te laten liggen. Een veelvoorkomende loopfout. Dat kan beter!
De New Balance 860V13 is de meest populaire antipronatieschoen in het gamma van de Amerikaanse sportartikelenproducent. Het model is inmiddels aan zijn dertiende versie toe en kreeg hiervoor een grondige update. Weliswaar zonder afbreuk te doen aan de kernfilosofie: een stabiele hardloopschoen voor elke dag. New Balance nam de middenzool, de slijtzool en het bovenwerk stevig onder handen, wat resulteerde in een comfortabele, maar vooral stabiele loopschoen.
Elke loopschoen heeft bepaalde eigenschappen. Hierdoor is niet elke schoen geschikt voor elk type loper. De juiste loopschoen moet je loopstijl perfect ondersteunen.
Sporthorloges, armbanden, ringen, … De zogenaamde ‘wearables’ zijn inmiddels in alle vormen, kleuren en prijsklassen verkrijgbaar. Bovendien worden ze steeds accurater en hebben ze vaak een uitgebreid spectrum aan extra mogelijkheden en technische snufjes. Van hartritmevariabiliteit tot hersteltijd: welke extra tools zijn écht nuttig en hoe zit het me de accuraatheid van die extra functies?
Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Sockwell Traverse compressiesok (t.w.v. 32,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.