Nike schakelt Thiam in voor lancering van nieuwste paradepaardje

Nike brengt de opvolger van de Epic React Flyknit op de markt. Om de lancering van deze schoen wat meer kracht bij te zetten, schakelt de sportkledinggigant Nafi Thiam in.

Nike zet de Belgische topatlete steeds vaker in voor grote campagnes. Niet onlogisch, want Nafi Thiam is na haar wereldtitel, Europese titel en gouden medaille op de Olympische Spelen een van de grote namen in de atletiekwereld. Zij is nu het gezicht van de Epic React Flyknit-lancering.

Deze versie is de opvolger van de schoen die vorig jaar Nikes responsieve do-everything-foam introduceerde. De kleuren van de schoen halen inspiratie uit de levendige tinten van technologie en innovaties uit de jaren 90, en zijn voorzien van een tussenzool met een wit/lime gradiënt, een hyper roze/witte buitenzool en een saffierkleurig omhulsel rond de hiel.

De Epic React Flyknit 2 is een lichte schoen voor vrouwen en mannen. Het Flyknit-bovenwerk vormt zich naar je voet en heeft een minimalistisch, ondersteunend design. Onder de voet zorgt duurzame Nike React-technologie voor een ultrazacht, responsief gevoel. Deze nieuwkomer heeft een adviesverkoopprijs van 150 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?