Sportmonturen met breed gezichtsveld voor extra aangename loopervaring

De nieuwe sportbrilmonturen van adidas zijn ideaal om mee te lopen in de stad. Hindernissen ontwijken, drie traptreden tegelijk nemen en veilig door drukke straten manoeuvreren is voortaan kinderspel!

adidas Sport eyewear stelt de wire-SPX®-serie voor, die met zijn gedurfde, strakke stijl doet denken aan de moderne architectuur in grootsteden. De strivr, exhale en xpulsor zijn zo licht mogelijk gehouden en bieden een erg breed gezichtsveld, waardoor hardlopen aangenamer wordt dan ooit.

Breed gezichtsveld, op elk moment
De halve monturen van de uniseksmodellen – gemaakt van het gepatenteerde, uitermate flexibele en anti-allergene SPX-materiaal van adidas Sport eyewear – geven je een onbelemmerd zicht op de grond en de weg voor je. Je ziet alles haarscherp, op elk moment. Dit is mede te danken aan de LST-brilglazen, die contrasten versterken en lichtschommelingen compenseren. In en uit steegjes laveren of onder de bomen door duiken in het park? Geen probleem met deze topglazen!

Ultiem draagcomfort, extra licht

Er zijn nog meer opties: gepolariseerde en spiegelglazen, opvallende violette spiegelfilters, glazen op sterkte met een opzetstuk of gewoon rechtstreeks in het montuur. De monturen zijn extra licht: amper 19,5 gram (strivr en exhale) of 20,5 gram (xpulsor). Door de antislip-binnenkant blijft de bril altijd goed op zijn plaats.

De nieuwe strivr, exhale en xpulsor van adidas Sport eyewear zijn elk verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren- en glascombinaties. De prijzen beginnen vanaf 99 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?