NIEUWS

3x waarom je je snelheid moet onderhouden (ook zonder wedstrijddoel)

Sommige lopers verliezen hun loopmotivatie wanneer ze niet trainen voor een loopevent. Steeds datzelfde duurloopje en parcours lopen, helpt dan niet bepaald om die motivatie terug te vinden. De oplossing? Snelheidstrainingen om je trainingen gevarieerd te houden!
In het nieuwste RunningBE magazine lees je dit keer alles om er een sportieve topzomer van te maken. Op onze cover schittert niemand minder dan marathonfenomeen Bashir Abdi, die jouw zomers loopvuur nog meer aanwakkert.
Gezellig aperitieven met een lekker drankje en wat hapjes erbij: wie doet dat niét graag? Deze 3 aperitiefhapjes zijn lekker en ook nog eens gezond. It's apero'clock!
In Brussel is het nooit vlak en dus niet simpel om een PR op de marathon te lopen. Maar de parcoursbouwer van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon heeft zijn best gedaan om het aantal hoogtemeters fors te reduceren ...
's Werelds grootste socialemediaplatform voor sporters lanceerde recent nieuwe updates, met sporten in de natuur als grote focus.
Als lopers spenderen we heel wat tijd buiten, dus is het komende lente- en zomermaanden geen overbodige luxe om onze huid tegen de zon te beschermen. Het kan niet enkel zonnebrand vermijden, maar ook het risico op vroegtijdige huidveroudering en huidkanker verkleinen. Met onderstaande tips kan je je huid beschermen wanneer je buiten van je loopje geniet.