Materiaal

Scott gaat nog lichter met AeroFoam

Dit voorjaar lanceert Scott de AeroFoam in haar racing en performance gamma. Deze nieuwe technologie koppelt lichtgewicht en dempende materialen aan een hoge levensduur.
Stap voor stap trainingsbegeleiding, GPS-functie en instant feedback. Dat zijn de trefwoorden van het nieuwe Polar-trainingshorloge RCX3, dat nu ook een Nederlandstalige gebruikersinterface heeft.
Odlo heeft zijn Running-collectie 2012 nog lichter gemaakt. Het wil tegelijk ook kleurrijker uit de hoek komen, maar niet aan functionaliteit inboeten.
Skins, het Australische merk van sportkleding met compressie-effect, heeft een nieuwe A200 lijn gelanceerd. Deze moet prestaties verbeteren en spierherstel versnellen.
ASICS komt dit voorjaar met een nieuwe Gel-Kayano. De 18de versie van deze schoen doet zijn reputatie van topper in de anti-pronatiecategorie opnieuw alle eer aan.
Nike komt opnieuw met een zogenaamde 'Quick Strike', een sterk gelimiteerde uitvoering. Ditmaal kregen de Nike Free Run+ 2 en de LunarGlide 3 een speciale behandeling... in het zwart!
Met de RC 14.11 biedt Sigma Sport voor het eerst een loophorloge aan waarmee sporters naast hun hartslagwaarden, afstand en snelheid nu ook hun rondetijden kunnen analyseren.
Nike heeft een gloednieuw hebbedingetje gelanceerd dat iedereen die wil bewegen wel zal kunnen bekoren. De Nike+ FuelBand registreert al je activiteiten en helpt je zo voldoende te bewegen.
Chanel lanceert in het voorjaar twee paar exclusieve loopschoenen. Wie stijlvol wil gaan joggen, moet daar wel 600 à 700 euro voor neertellen...