Loopevents

Wine Walk & Run laat je proeven van Hagelandse wijn(gaarden)

Ondek het schitterend parcours van het nieuwe Hagelands event. 
 Vier weken lang streden tal van BV’s op VTM om de titel van Spartacus. Uiteindelijk was Christopher Timmerman de strafste in de finale tegen Francesco Planckaert en klopt Aagje Vanwalleghem Kim Gevaert bij de vrouwen. Nu is het aan jou! Want de AA Drink Spartacus Series is er voor iedereen, met dit najaar nog twee evenementen: de AA Drink Spartacus Run in Boom en de AA Drink Spartacus Thor in Genk.
The ENGIE Classic in Tessenderlo was maandagavond aan zijn 36ste editie toe. Duizenden deelnemers trotseerden de hitte en liepen op een parcours van 4 of 10 km dwars door het bruisende centrum, waar ze toegejuicht werden door feestende kermisgangers. Voor kinderen tot 12 jaar was er de 1 km lange kids run.
Op maandagavond 11 juli is Tessenderlo weer even de loophoofdstad van Limburg. The ENGIE Classic, dit jaar aan zijn 36ste editie toe, verwelkomt jaarlijks enkele duizenden deelnemers. Zij lopen op een parcours van 4 of 10 km dwars door het bruisende centrum, waar ze toegejuicht worden door feestende kermisgangers. Online inschrijven kan nog tot maandag 17u.
Op zondag 28 augustus vindt in Linden (Lubbeek) een gloednieuw loop- en wandelevenement plaats: de Wine Walk & Run. Je kan er lopen of wandelen tussen de wijngaarden en door de bossen en genieten van wijndegustaties onderweg en aan de finish.
Wil je zelf de obstakels uit het VTM-programma ‘Spartacus Run’ overwinnen, net als onze Bekende Vlamingen? Dat kan! Zowel op 11 september tijdens de AA Drink Spartacus Thor in Genk als op 16 oktober met de  Spartacus Run in Boom.

LOOPKALENDER