Materiaal

Slimme lamp

Petzl lanceert met de Tikka R+ een nieuw model met 'reactive technology'. Deze slimme hoofdlamp weet dankzij een sensor perfect hoeveel licht je nodig hebt. Running.be nam de proef op de som!
In oktober meldden we al dat adidas met de miCoach Smart Run een GPS-horloge zonder borstband lanceerde. Running.be kon het toestel nu ook zelf uittesten en was onder de indruk van de uitgebreide mogelijkheden.
In het Franse Lille werden woensdag de Oxylane Innovation Awards 2014 uitgereikt, voor de beste nieuwe en innovatieve producten die komend jaar in de Decathlon sportsupermarkten komen te liggen. Running.be nam er een kijkje.
Kalenji heeft woensdag de Night Run voorgesteld. Het gaat om een harnasje met een wit voorlicht en een rood achterlicht dat je om je borst kan gespen. Bekijk het filmpje!
Bang dat je telefoon vuil of nat wordt tijdens een loopje in de natuur? Quechua lanceert een schok- en vochtbestendige smartphone, ideaal voor buitenactiviteiten.
TomTom heeft nu ook een MySports app voor smartphones. Gebruikers van TomTom sporthorloges kunnen daarmee nog makkelijker hun activiteiten uploaden en bekijken zonder verbinding te maken met een computer.
Odlo lanceert met de Chamber en Breeze twee loopoutfits waarmee je zonder problemen de winterse weerelementen trotseert. De shorts en jack zijn niet alleen warm, maar ook licht en trendy.
Polar lanceert met de Loop een activity tracker in de vorm van een slimme armband. De Loop registreert de hele dag door al je lichaamsbewegingen. Bekijk het filmpje!
Nike presenteert met de Safari Moves een opvallende nieuwe tight en sportbeha. De vrouwen zijn er in ieder geval wild van!
ASICS viert het twintigjarig jubileum van de Gel-Kayano met een nieuw model. De Gel-Kayano 20 staat voor twintig jaar technologische ontwikkeling.
Veters hebben tegenwoordig meer functies dan alleen maar je schoen strak om je voet te laten zitten. Met de Runnies Reflective van Mr. Lacy val je ook gegarandeerd op in het donker.
ASICS zet een volgende stap op gebied van natural running. De Gel-Super J33 is een lichte en eenvoudige trainer, speciaal ontwikkeld voor lopers die overproneren.
Niets zo belangrijk als genoeg drinken tijdens het sporten. Om lopers dat op een zo comfortabel mogelijke manier te laten doen, brengt Scott met de Flask-belt & T-belt twee nieuwe dranksystemen op de markt.
Na de Mio Alpha komt er met de adidas miCoach Smart Run nog een loophorloge op de markt dat je hartslag meet zonder borstband. Met ingebouwde GPS en realtime coaching is dit toestel nog gesofisticeerder.
Kalenji heeft zijn herfst/winter-collectie voorgesteld. Zichtbaar zijn en zelf ook goed zien is het motto bij de Kalenji By Night-reeks.