Materiaal

Odlo past een mouw aan sporthorloges

Niets zo vervelend als tijdens een koude looptraining constant je mouw moeten opstropen om op je horloge te kijken. Odlo paste speciaal daarvoor de mouwen van haar winterjassen aan.
Als je tijdens het lopen je hartslag wilt meten, heb je niet langer een borstband of een horloge met fingertouch-principe nodig. Bij de Mio Alpha zit de hartslagmeter in het horloge zelf verwerkt.
GPS-specialist Magellan lanceert met de Echo voor het eerst een loophorloge. De Echo haalt het optimale uit fitnessapps op smartphones.
We mogen nu nog even genieten van een Indian Summer, maar binnenkort gaan herfst en winter toch onverbiddelijk hun intrede doen. Nike presenteert in dat opzicht het HO13 Flash Pack.
Garmin lanceert de Forerunners 620 en 220. Met de FR 620 heb je dankzij de recuperatie-assistent, wedstrijdduurvoorspeller en maximale VO2-inschatter een echte persoonlijke coach rond je pols.
De Free Hyperfeel is ee van de nieuwigheden waarmee Nike wil scoren. De extreem dunne zool moet ej een blote voetensensatie geven, terwijl de bovenkant gemaakt is met Flyknit.
De Skechers GOrun 2 is om meer dan één reden een opvallende loopschoen. Je kan hem komende zondag uittesten op GvA Dwars door Mechelen.
De winter staat nog niet direct voor de deur, maar je kan maar beter voorbereid zijn op wat komen gaat. Odlo heeft zijn wintercollectie voor lopers alvast gepresenteerd.
Nu de donkere dagen er weer aan komen, lanceert ASICS het Reflective Pack. Vanaf medio september zullen een zestal populaire modellen ook verkrijgbaar zijn met het nieuwe ASICS 3M Full-Reflective concept.
TomTom heeft zijn nieuwe GPS-sporthorloges aan het Belgische publiek voorgesteld. Het horloge, dat zich makkelijk laat dragen én gebruiken, heeft een aparte versie voor lopers en multi-sporters.
Samen met schoenen zijn kousen het belangrijkste onderdeel van een lopersoutfit. Running.be magazine helpt je op weg bij de aankoop van het juiste paar in de loopkousentest!
Nike heeft de Free Flyknit gelanceerd. Het nieuwe paradepaardje combineert twee succesvolle technologieën van de laatste jaren: de zool van de Free en de bovenkant van de Flyknit.
Bij deze temperaturen kan je maar beter wat drinken meepaaken tijdens langere trainingen. Salomon heeft daarvoor met de Sanse Hydro S-Lab Set een handig gadget.
Reebok heeft een Marathon Pack opgenomen in zijn Classic herfst/winter-collectie. Het kleurenpallet van de schoenen is geïnspireerd op de marathons van New York, Boston en Chicago.
Bij deze temperaturen is het niet eenvoudig om het hoofd koel te houden tijdens het lopen. Odlo komt met het superlichte runningshirt Race daarmee tegemoet.