In sportkledij naar het werk dankzij nieuw Belgisch sportmerk

Camille Liebaert, de jongste telg van het bekende textielbedrijf Liebaert Textiles, heeft met Recto Verso eigentijdse sportkledij op de markt gebracht die extra veelzijdig is. Perfect om met de fiets naar het werk te gaan of om meteen na het werk te gaan joggen in dezelfde kleren. Hoe handig is dat?!

Eén outfit, verschillende activiteiten
Camille wil vrouwen de kans geven om met slechts één outfit meerdere activiteiten uit te oefenen. Daarvoor bedacht ze haar merk Recto Verso. “De naam staat voor de dualiteit binnen elke vrouw. Enerzijds is er het elegante en gracieuze aspect, wat typisch vrouwelijk is. Maar langs de andere kant heeft iedere vrouw ook een sportieve, avontuurlijke en zelfs ietwat gewaagde kant. Recto Verso verenigt die twee werelden want ze gaan perfect samen. Een populaire combinatie vandaag is een fietsbroek met een sportshirt en daarop een iets formelere blazer. Je kan er perfect mee naar je werk gaan op de fiets, of na het werk op de loopband gaan sporten in de fitness,” vertelt Camille daar zelf over.

Technische ervaring van meer dan 130 jaar
Ook al zie je het niet goed, de kleren van het premium athleisure brand zijn volledig uit sportstof vervaardigd. Dit werkt extra absorberend, een must voor sportkledij. Camille leerde de kneepjes van het vak in het familiebedrijf Liebaert Textiles, de Europese leider in de productie van elastische stoffen voor ondergoed en sportkledij. Recto Verso kan hiermee voortbouwen op een diepgaande kennis van 130 jaar.

100% Belgisch
Camille is afkomstig uit Deinze, waar ook alle productie van het merk gebeurt. Maar haar (pop-up) winkel bevindt zich in Antwerpen. Een bewuste keuze: “Antwerpen is dé modestad bij uitstek. Met mijn collecties richt ik me op modieuze vrouwen die op zoek zijn naar luxe, kwaliteit, design en functionaliteit. Dan is Antwerpen een logische keuze.”

Tot 26 juni kan je Recto Verso ontdekken in de pop-up store in de Nationalestraat 26, 2000 Antwerpen (maandag-zaterdag van 10u-18u). Je kan de collectie ook online kopen via de website.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?