Materiaal

Teva komt met ronde schoen

Outdoormerk Teva lanceert dit voorjaar ook een loopschoenenreeks. De collectie maakt gebruikt van de gepatenteerde TevaSphere-technologie en valt vooral op door de ronde hiel.
Het kwikt kampeert nog de hele week onder het vriespunt. Reden te meer voor running.be magazine om voor de materiaaltest op zoek te gaan naar het warmste looptruitje!
Merrell lanceert de gloednieuwe M-Connect lijn voor de lente/zomer 2013. De nieuwe collectie is geschikt voor zowel stratenlopen, trailrunning, adventure race als de traditionele hiking.
Polar lanceert de Beat, een gloednieuwe app voor iedere sporter die zijn training op een intelligente manier wil benaderen.
ASICS lanceert in november de nieuwste generatie van de ASICS33-collectie natural runningschoenen. Deze reeks bevat de nieuwste FluidAxis-technologie.
Duurzaamheid is het codewoord in de Running-wintercollectie van ODLO. Zo is er onder andere het naadloze Evolution Greentec ondergoed, isolerend Primaloft materiaal en een hoop accessoires.
Heel wat lopers dragen tijdens een wedstrijd kledij met reclame van hun sponsor(s). Als het van een Amerikaanse producent afhangt, worden dat binnenkort interactieve shirts met een led-scherm.
De Amerikanen halen alles uit de kast om de Jamaicaanse spurters te kunnen kloppen op de Olympische Spelen. Kledingfabrikant Nike creëerde voor de gelegenheid het nieuwe Turbospeed sprintpak.
Nike en TomTom hebben een nieuwe versie van hun loophorloges aangekondigd. Alle Nike+-horloges worden uitgerust met het NikeFuel-meetsysteem.
Geen kleurrijke reclame en schreeuwerige slogans voor Mizuno. Met 'The Mezamashii Project' lanceert de Japanse schoenenfabrikant een campagne die focust op de kern van het lopen.
Loophorloges kunnen je tegenwoordig alle denkbare informatie geven tot in de kleinste details. Sigma hecht echter ook nog het nodige belang aan de basis met de SC 6.12, een pure stopwatch.
The North Face lanceert met TracKING een prestatiegerichte app die lopers de mogelijkheid biedt hun vrienden digitaal uit te dagen via sociale media en hun prestaties weer te geven.
Met de nieuwe Jet introduceert Tifosi een veelzijdige sportbril. Het open montuur en gestroomlijnde design moeten zowel fietsers, lopers als duursporters kunnen bekoren.
Om de recuperatie van de spieren de versnellen, heeft Skins het Recovery 400-assortiment ontwikkeld.
Dit voorjaar lanceert Scott de AeroFoam in haar racing en performance gamma. Deze nieuwe technologie koppelt lichtgewicht en dempende materialen aan een hoge levensduur.