Buitenkans: gratis loopanalyse & loopschoenen

Donderdag 28 februari kan een mooie dag worden voor jou. Eentje waarop je gratis loopadvies en loopschoenen krijgt.

UPDATE: Alle plaatsen zijn ondertussen bezet.

Gratis loopadvies en gratis loopschoenen? Het zijn toch geen solden? En zelfs dan klinkt het te mooi om waar te zijn. We horen het je denken tot hier. En toch …

Jaarlijks organiseert Runners’ Lab enkele opleidingsdagen om hun adviseurs up to date te houden. Dit jaar wil de loopspeciaalzaak tijdens de eerstkomende opleidingsdag (donderdag 28 februari) een beroep doen op testpersonen (jij dus!). Zo moet de situatie tijdens die opleiding wat meer lijken op die van de dagelijkse realiteit.

De opleidingsdag vindt plaats op donderdag 28 februari, van 13u tot 17u in de Runners’ Lab-vestiging in Zwijndrecht. En nu komt het beste nieuws … Als testpersoon krijg je die namiddag een gratis analyse van je looppatroon. Bovendien zullen de adviseurs van Runners’ Lab je op het einde van de rit een paar schoenen aanbevelen. Dat paar mag je meenemen naar huis.

Aangezien alle plaatsen ondertussen al ingenomen zijn, heeft het geen zin meer om je kandidaat te stellen. We houden jej op de hoogte zodra Runners’ Lab een nieuwe opleidingsdag organiseert.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?