Materiaal

Mosselen: gezond voor lopers + lekker mosselrecept

De Belgische zomer, daar hoort traditioneel een potje mosselen bij. Mosselen zijn heel gezond, dus schep gerust nog een portie bij!
De lancering is onderdeel van Brooks' ambitie om de milieu-impact van haar activiteiten tot een minimum te beperken.
HOKA ONE ONE introduceert de Clifton 8. De nieuwste uitgave van de bekende Clifton-familie is een combinatie van maximale demping, loopcomfort en een lichtgewicht ontwerp.
Het lijkt totaal niet belangrijk, het moment van de dag waarop je je nieuwe loopschoenen koopt. En toch ...
Het Zwitserse loopmerk On lanceerde met de Cloudboom Echo een elitemarathonschoen. De schoen is het resultaat van innoverend onderzoek, dat twee jaar liep, en de inzichten van topatleten.
De Mind Uplifter Tool brengt de impact van sporten op je mentaal welbevinden in kaart en maakt het mogelijk om visueel te zien hoe jouw geest gebaat is bij lichaamsbeweging.
Bijna elke loper krijgt er vroeg of laat mee te maken: schuurplekken. Ze ontstaan door wrijving tussen huid en kleren of door het schuren van huid op huid. Vijf manieren om dat schrale, pijnlijke gevoel te vermijden!
Een bijzonder vervelend fenomeen: blaren of bleinen. Enkele tips om ze te vermijden en behandelen zijn dan ook ongetwijfeld welkom.
Na een looptochtje is het verleidelijk om snel je kleren uit te spelen, ze in de wasmand te gooien en die lekker warme douche in te kruipen ... om je loopkledij vervolgens enkele dagen tussen het andere vuile wasgoed te laten liggen. Een veelvoorkomende loopfout. Dat kan beter!
Onze redacteur testte de nieuwste schoen van adidas. Dit moet je over de innovatieve 4DFWD weten.
Van warme trainingsdagen tot natgeregende loopjes. De lente is een onvoorspelbaar seizoen en dat maakt de keuze voor een juiste loopoutfit er niet makkelijker op. Deze 5 tips helpen bij de keuze van je loopoutfit.
De drijfveer achter Brooks' innovatie, het BlueLine Lab, introduceert zijn nieuwste innovatie: de Aurora-BL. De schoen is na de release van de Hyperion Elite, Hyperion Tempo en Catamount de vierde hightech loopschoen van Brooks.
Start 2 Run, de populaire loopapp, heeft er een innovatieve nieuwe feature bij. Samen met fitnessspecialist Fitnessking ontwikkelde het de Start 2 Run loopband, zowel voor beginnende als ervaren lopers. Ontdek de loopband hier en maak je trainingen nog makkelijker én doeltreffender.
Dit moet je weten over adidas' futuristische loopschoen met 3D-print technologie
Twee jaar na de succesvolle lancering van hun athleisure wear-merk RectoVerso, is Liebaert Textiles uit Deinze terug met een ander revolutionair merk: RV-ELITE. Het merk focust op hoogwaardige compressieleggings en -shorts en baseerde zich daarvoor op meer dan een eeuw aan expertise in elastische compressiestoffen en 5 jaar onderzoek samen met de Universiteit Gent.