Materiaal

Meer meters maken op muziek van topkwaliteit met de AIRY SPORTS TWS van Teufel

Met muziek erbij gaat alles beter. Zeker als er geen kabels aan te pas komen en je kan genieten van volledige bewegingsvrijheid tijdens je sportsessie. Daarom ontwikkelde Teufel de AIRY SPORTS TWS. De oordoppen zitten net zo comfortabel als stevig in de oorschelp, bieden een resem aan handige bedieningsfuncties en overtuigen met kwalitatief hoogwaardige audio en volle basklanken.
Langer comfortabel lopen. Dat was (heel) kort samengevat het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de New Balance Fresh Foam X 880v12. De jongste telg uit de intussen grote 880-familie kan tegen een stootje en is gewapend voor veel kilometers. Het werkpaard, zoals de 880v12 door New Balance genoemd wordt, profileert zich als een trouwe partner voor de neutrale loper. Onze man trok de 880v12 aan en liet het werkpaard doen wat hij best kan: werken.
Ben je op zoek naar een ondersteunende loopschoen die je een 'bouncy' run laat ervaren? Dan is de nieuwe Mizuno Wave Horizon 6 misschien wel iets voor jou. De stabiliteit die de schoen van afzet tot voetafwikkeling biedt is een grote troef van deze nieuwkomer. Tegelijkertijd ervaar je een bijzonder zwevend gevoel met een boost aan energieteruggave.
PUMA lanceerde onlangs de Run XX NITRO als onderdeel van de ‘Run for Her’-campagne. Deze hardloopschoen is specifiek voor vrouwen ontworpen, waarbij de vrouwelijke leest van de voet de basis vormde voor de ontwikkeling. Baanbrekend onderzoek lag hieraan ten grondslag, want in het verleden werd er in 90% van de biomechanica van schoenen alleen naar mannen gekeken. Wat maakt deze Run XX Nitro nu zo 'anders'? En hoe kan je er als vrouw je voordeel uithalen? Onze redactrice vertelt het je in deze beknopte review.
Twee experts delen hun tips voor een verstandige en aangename loopervaring op je vakantiebestemming.
's Werelds grootste socialemediaplatform voor sporters lanceerde recent nieuwe updates, met sporten in de natuur als grote focus.
Als lopers spenderen we heel wat tijd buiten, dus is het komende lente- en zomermaanden geen overbodige luxe om onze huid tegen de zon te beschermen. Het kan niet enkel zonnebrand vermijden, maar ook het risico op vroegtijdige huidveroudering en huidkanker verkleinen. Met onderstaande tips kan je je huid beschermen wanneer je buiten van je loopje geniet.
Ook je voeten zien af van de warmte. Met deze vijf tips help je je voeten de zomer door.
Sportmerk On lanceert de meest comfortabele loopschoen tot nu toe.
Global Running Day wordt traditioneel over de hele wereld gevierd op de eerste woensdag van juni. Het moedigt lopers van alle leeftijden en alle niveaus aan om te bewegen. Trek jij tussen 25 mei en 1 juni (op Global Running Day zelf) je loopschoenen aan? Laat het ons dan weten, want je kan er een paar Mizuno loopschoenen mee winnen!
Hoeveel lopers gaan de deur uit met oortjes ingeplugd? We zullen het je zeggen: veel. Loopspeciaalzaak Runners' lab lanceerde daarom recent een eigen podcast. Met de Keep on Running-podcast geraak je geïnspireerd voor, tijdens of na het lopen.
Het zijn de laatste stuks, dus kijk snel of jouw maat er nog bij zit! Want ... Je kan nooit te veel loopshirts hebben, toch?
Ben jij je loopkilometers aan het opvoeren en wil je vermoeide voeten voorkomen? Dan kunnen de PRO Sport Compressie Enkelsokken van Herzog weleens de oplossing zijn.
De nieuwe Wave Skyrise 3 van Mizuno is verbeterd met MIZUNO ENERZY CORE in de zool, waardoor het voelt alsof je zweeft bij elke stap. De allround loopschoen heeft een erg zachte demping en hoge energieteruggave.