Materiaal

Runners’ lab nodigt je uit op gratis trailtestevent

Trailrunning zit in de lift en steeds meer Belgen gaan op zoek naar nieuwe hoogtes en ruwer terrein om hun (trailloop)grenzen te verleggen. Om dat uitdagend terrein te trotseren, heb je het juiste materiaal nodig. Goede trailschoenen vormen uiteraard de basis van je loopuitrusting, maar heb je al eens gedacht aan trailstokken? De adviseus van Runners’ lab vertellen er je alles over op 28 juni tijdens hun gratis trailrunningclinic.
De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor ‘swift running’, dat betekent lopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De loopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën SMOOTH SPEED ASSIST en MIZUNO ENERZY NXT.
De GR 131 baant zich een weg van oost naar west over elk van de 7 Canarische Eilanden.  Elk eiland biedt unieke landschappen: van vulkanen en woestijn op Lanzarote en Fuerteventura tot canyons en hooggebergte op Gran Canaria en Tenerife, of tropische wouden op de minder bekende eilanden van La Palma of La Gomera. Een crew van 8 ultralopers waagde zich aan.een tocht van 625 km in 14 dagen, meer dan een marathon per dag, over technisch terrein, met de beklimming van de vulkaan El Teide van 3718 m als hoogtepunt. Hun avonturen, de mooiste plekjes en de beste wandelpaden vind je in hun nieuwe boek 'Canary Islands'. 
Brooks Running heeft met "Let's Run There" een nieuw wereldwijd merkplatform gelanceerd om de energie in lopers aan te wakkeren en ze naar een plek te brengen waar ze zich levendiger voelen. De vernieuwing van het merk en de nieuwe uiting is ontworpen om Brooks' verbondenheid met lopers voort te zetten en ook de grotere actieve gemeenschap meer te betrekken.
Het merk LOWA associëren outdoorliefhebbers natuurlijk vooral met bergwandelschoenen. In dat segment staat het merk al sinds 1923 voor Duitse gründlichkeit: kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Eigenschappen die je ook terugvindt in hun eerste drie trailschoenmodellen, die het vorig jaar lanceerde. De LOWA FORTUX is het model voor wie van lange afstanden op gevarieerde trails houdt. RunningBE deelt zijn ervaringen met de trailschoen en ging na voor wie de schoen een interessante metgezel kan zijn.
De Wave Skyrise 5 van Mizuno is ontworpen voor een comfortabele landing en geeft je een zwevend gevoel dankzij de zachte en responsieve demping. RunningBE mag twee paar van deze Wave Skyrise weggeven: een ideale allround loopschoen voor de neutrale loper!

Op zoek naar ervaringen met loopmateriaal? Bekijk ook onze review-sectie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.