Materiaal

Hoe je als loper je huid tegen de zon kan beschermen

Als lopers spenderen we heel wat tijd buiten, dus is het komende lente- en zomermaanden geen overbodige luxe om onze huid tegen de zon te beschermen. Het kan niet enkel zonnebrand vermijden, maar ook het risico op vroegtijdige huidveroudering en huidkanker verkleinen. Met onderstaande tips kan je je huid beschermen wanneer je buiten van je loopje geniet.
Ook je voeten zien af van de warmte. Met deze vijf tips help je je voeten de zomer door.
Sportmerk On lanceert de meest comfortabele loopschoen tot nu toe.
Global Running Day wordt traditioneel over de hele wereld gevierd op de eerste woensdag van juni. Het moedigt lopers van alle leeftijden en alle niveaus aan om te bewegen. Trek jij tussen 25 mei en 1 juni (op Global Running Day zelf) je loopschoenen aan? Laat het ons dan weten, want je kan er een paar Mizuno loopschoenen mee winnen!
Hoeveel lopers gaan de deur uit met oortjes ingeplugd? We zullen het je zeggen: veel. Loopspeciaalzaak Runners' lab lanceerde daarom recent een eigen podcast. Met de Keep on Running-podcast geraak je geïnspireerd voor, tijdens of na het lopen.
Het zijn de laatste stuks, dus kijk snel of jouw maat er nog bij zit! Want ... Je kan nooit te veel loopshirts hebben, toch?
Ben jij je loopkilometers aan het opvoeren en wil je vermoeide voeten voorkomen? Dan kunnen de PRO Sport Compressie Enkelsokken van Herzog weleens de oplossing zijn.
De nieuwe Wave Skyrise 3 van Mizuno is verbeterd met MIZUNO ENERZY CORE in de zool, waardoor het voelt alsof je zweeft bij elke stap. De allround loopschoen heeft een erg zachte demping en hoge energieteruggave.
Heb je jonge kinderen en wil je ze graag eens meenemen tijdens je looptocht? Ga dan hardlopen met de buggy!
Polar lanceert met de Polar Pacer en Polar Pacer Pro twee specifieke loophorloges die zowel beginnende als ervaren lopers de nodige tools en inzichten bieden om hun vooruitgang te tracken. Met behulp van deze nieuwe functies biedt de Polar Pacer-serie persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor iedere loper: vanaf de eerste kilometer tot de marathon en daarna.
De nieuwe Run Bra-collectie is gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten en interviews met loopsters. Met de Dare- en Drive-collecties houd je borstbewegingen tijdens het lopen in toom.
Til je sportprestatie en gezondheid naar een hoger niveau met Polar en runningBE magazine. Als nieuwe abonnee op runningBE magazine ontvang je korting op je nieuwe Polar-sporthorloge.
De voeten van lopers krijgen het zwaar te verduren. We staan er niet altijd bij stil: tijdens het lopen zetten we bij iedere stap 2 tot 3 keer ons lichaamsgewicht op onze voeten, enkels en knieën.
De Mizuno Wave Inspire 18 is een loopschoen voor overpronerende lopers die het naar binnenkantelen van de enkel tijdens de afwikkeling voorkomt.
De loopband klinkt voor sommigen niet meteen aantrekkelijk, maar je kan er wel degelijk kwalitatief sterke trainingen op afwerken. Niet overtuigend? Probeer dan eens deze work-out.