Materiaal

Abonneer je nu en ontvang het officiële runningBE shirt gratis!

Samen gezond in BEweging. Dat is waar we naar streven met runningBE. Om jou en anderen te motiveren, ontwierpen we dit leuke loopshirt.
Beide modellen zijn wetenschappelijk ontworpen, passend bij een specifieke loopstijl. De nieuwe raceschoenen helpen topatleten om het uiterste uit hun prestaties te halen.
Scoor je voordeel en krijg iedere twee maanden running.be in je brievenbus. Nu met de BLACKROLL x Runners' lab - Set of Foamroller als welkomstgeschenk. Of geniet van een financieel voordeel met onze vernieuwde abonnementsformules.
De Nederlander Wouter Hoogkamer is bekend om zijn onderzoek naar de revolutionaire Nike Vaporfly. Running.be magazine zocht hem op voor een gesprek over de spraakmakende 'superschoenen'.
Pijn aan je voeten kan soms te maken hebben met een verkeerde vetertechniek. Hoe doe je het dan juist? Kalenji zet vier technieken op een rij en vertelt waarvoor ze dienen.
Carbonschoenen op de weg zijn al langer een veelbesproken onderwerp in de loopwereld, maar het voorbije seizoen maakte carbon ook op de atletiekpiste naam. Op de Europese Kampioenschappen in Polen eisten deze 'superspikes' de nodige aandacht.
In een land waar bossen niet dik gezaaid zijn is het geen verrassing dat lopers veelal opteren voor de typische asfaltwegen voor hun loopjes. Een gezonde variatie in loopondergrond is nochtans geen overbodige luxe om de impact op je gewrichten te beperken.
Met de Enduro smartwatch leg je nog langere afstanden af.
Het nieuwe VECTIV-systeem omvat 8 nieuwe trailloop- en wandelmodellen die zijn ontworpen om de landingsimpact te verminderen en lichaamsenergie te optimaliseren.
+ Maak je eigen sneeuwspikes (video tutorial).
Belangrijk voor een goede en leuke looptocht: comfortabel ondergoed. Eddy D'Hondt van Runners' Lab geeft meer uitleg over het belang van technisch ondergoed voor lopers.
Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer het Dark Jacket 3.2 van Wowow gratis bij.
Mizuno heeft de Wave Inspire 17 gelanceerd. Deze nieuwe hardloopschoen houdt je voet tijdens de afwikkeling in de juiste positie.
Op 23 januari pakt HOKA ONE ONE uit met Project Carbon X 2, een dubbele recordpoging op de 100 km. De deelnemende atleten zullen de Carbon X 2 dragen, de nieuwe lichtvoetige schoen van HOKA ONE ONE.
Welke kleding heb je als loper nodig om in de winterkoude comfortabel te kunnen trainen? We zetten enkele zaken op een rijtje.