Materiaal

Do & don’ts: zo maak je je loopschoenen écht proper

Een bosloopje, een training in gure weersomstandigheden of die (modder)plas naast je deur die je niet kon ontwijken, ... Je loopschoenen krijgen het soms zwaar te verduren. Met deze tips maak je ze proper én verleng je de levensduur van je favoriete paar.
Het Zwitserse On kondigt de Cloudmonster aan als zijn 'meest buitenaardse creatie tot nu toe'. De schoen heeft meer CloudTec-elementen en meer demping om een 'monsterlijke' loopervaring te garanderen.
In het voorjaar zijn de weersomstandigheden hier nogal onvoorspelbaar. Maartse buien en aprilse grillen spelen vaak verstoppertje met de zon. Heeft het dan wel zin om zonnecrème te smeren? Het antwoord is ja!
's Werelds beste (ultra)trailloper sloeg de handen in elkaar met het Spaanse mode-en schoenenmerk Camper en introduceert zijn nieuwe merk, NNormal.
Door meer dan één paar loopschoenen te gebruiken, kan je blessures vermijden en geld besparen op de langere termijn.
De HOKA Kawana is ontworpen voor lopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar comfort in een gedurfde, innovatieve en stijlvolle vorm. De Kawana ontleent zijn naam aan het beroemde strand van de Australische Gold Coast en wordt gekenmerkt door HOKA's schuimvullingen en geometrische technieken, voor een soepele ervaring.
Een nieuw jaar vraagt om nieuwe, toffe loopkleding. En omdat je nooit te veel loopshirts kan hebben, hebben we een nieuwe voorraad van het enige echte RunningBE loopshirt voor jullie klaar!
Bij valavond joggen in een slecht verlicht park, rennen door een verlaten steegje, ... Veel lopers bekruipt in zo'n situaties een onbehaaglijk gevoel. De revolutionaire Epowar-app wil het onveiligheidsgevoel bij lopers aanpakken.
In runningBE magazine lees je alles over een actieve, gezonde levensstijl en krijg je onmisbare tips om je loopprestatie naar een hoger niveau te tillen. Bij een jaarabonnement krijg je nu de Herzog Pro Sport Compressie Enkelsokken gratis.
+ Wanneer is deze methode wel/niet geschikt voor jouw voet?
Tijdens de laatste dagen van het jaar blikken wij nog enkele keren terug op wat er in 2021 allemaal de revue passeerde. Dit eindejaarslijstje geeft je een overzicht van de 10 meest gelezen artikels op vlak van materiaal.
Zo worden je loopsessies tijdens de kerstperiode nog leuker!
Het is december en dat betekent dat de temperatuur ook flink omlaag gaat. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het te koud is om te gaan lopen. Met de juiste kleding kan je je namelijk goed beschermen tegen de koude.
De nieuwste toevoeging aan de bekende Ultraboost-lijn is de eerste loopschoen die gemaakt is door vrouwen, voor vrouwen.
De beste schoen om je loopefficiëntie te verhogen, is de meest comfortabele.