Materiaal

adidas lanceert Ultraboost 22: de eerste loopschoen gecreëerd door & voor vrouwen

De nieuwste toevoeging aan de bekende Ultraboost-lijn is de eerste loopschoen die gemaakt is door vrouwen, voor vrouwen.
De beste schoen om je loopefficiëntie te verhogen, is de meest comfortabele.
On is het eerste merk dat schadelijke koolstofuitstoot weet te gebruiken voor het maken van nieuwe loopschoenen en ontwikkelde met CleanCloud een innoverende nieuwe techniek voor een duurzamere toekomst.
Vraag je je soms af of je die sportoutfit nu (weeral eens) moet wassen? Misschien heb je geen tijd voor de was of zie je het nut niet in om dat sportshirt te wassen nadat je er nog geen 20 minuten in getraind hebt. Maar hoe (on)hygiënisch is het nu écht om je gebruikte sportkleren nog eens aan te trekken, voor je ze wast?
De een danst graag in het donker, de ander loopt er liever in. Of je agenda overdag nu stampvol staat, of je gewoon het liefst buiten bent na zonsondergang: er zijn genoeg redenen om kilometers te maken later op de avond. Geen avondloper? Hier zijn vijf redenen om na zonsondergang toch je loopschoenen aan te trekken.
Een nieuw jasje voor runningBE, een nieuw loopshirt voor jou.
Mizuno lanceert de Wave Rebellion als antwoord op de carbontrend: een ultrasnelle loopschoen met Glass Fiber Wave Plate
Voor vrouwelijke lopers is een goede sportbeha vinden nagenoeg vergelijkbaar aan het vinden van de juiste schoenen. Als je beha comfortabel en juist zit, zal je beter lopen en vermijd je pijn aan je nek, borst en rug.
On lanceert de tweede generatie van de Cloudstratus, die het hoogste dempingsniveau van alle modellen van On biedt, voor een moeiteloze loopervaring.
De Wave Skyrise 2 vertegenwoordigt Mizuno's toewijding om de meest comfortabele ervaring te bieden aan lopers. Met het nieuwe design loop je met een kunstwerk aan je voeten.
De Energize-schoen komt in twee pasvormen: de normale pasvorm en de gloednieuwe StealthFit-pasvorm. Beide pasvormen zijn verkrijgbaar in zowel neutrale als ondersteunende variant, met GuideRails.
In loperskringen wordt er vaak over pronatie gepraat. Weet je niet wat dat precies is? Lees dan zeker verder, want het is belangrijk dat je weet welk pronatietype jij hebt.
Veilingshuis Sotheby's verwacht opnieuw een monstersom voor deze Nike's.
Het is geen uitzondering dat je minder (goed) slaapt als je op reis bent. Je bent in een andere omgeving, ligt op een andere matras en vaak op een te groot opgevuld hotelkussen.
Dat lopen heel wat van het lichaam vergt, weten alle lopers. Maar velen durven al eens vergeten dat ook hun voeten het zwaar te verduren krijgen, zeker bij lange afstanden.