Materiaal

Skins introduceert nieuwe A200 lijn

Skins, het Australische merk van sportkleding met compressie-effect, heeft een nieuwe A200 lijn gelanceerd. Deze moet prestaties verbeteren en spierherstel versnellen.
ASICS komt dit voorjaar met een nieuwe Gel-Kayano. De 18de versie van deze schoen doet zijn reputatie van topper in de anti-pronatiecategorie opnieuw alle eer aan.
Nike komt opnieuw met een zogenaamde 'Quick Strike', een sterk gelimiteerde uitvoering. Ditmaal kregen de Nike Free Run+ 2 en de LunarGlide 3 een speciale behandeling... in het zwart!
Met de RC 14.11 biedt Sigma Sport voor het eerst een loophorloge aan waarmee sporters naast hun hartslagwaarden, afstand en snelheid nu ook hun rondetijden kunnen analyseren.
Nike heeft een gloednieuw hebbedingetje gelanceerd dat iedereen die wil bewegen wel zal kunnen bekoren. De Nike+ FuelBand registreert al je activiteiten en helpt je zo voldoende te bewegen.
Chanel lanceert in het voorjaar twee paar exclusieve loopschoenen. Wie stijlvol wil gaan joggen, moet daar wel 600 à 700 euro voor neertellen...

Op zoek naar ervaringen met loopmateriaal? Bekijk ook onze review-sectie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.