Ook adidas doet het zonder borstband

Na de Mio Alpha komt er met de adidas miCoach Smart Run nog een loophorloge op de markt dat je hartslag meet zonder borstband. Met ingebouwde GPS en realtime coaching is dit toestel nog gesofisticeerder.

De Smart Run is de laatste én meest innovatieve toevoeging aan de adidas miCoach familie. Met het horloge heb je alles om je pols in één enkel apparaat.

De Smart Run maakt gebruik van optische technologie om je hartslag te meten. Weg dus met die borstband! Daarmee treedt adidas in de voetsporen van Mio, dat met de Alpha onlangs ook al een sporthorloge uitbracht dat gebruik maakt van optische sensors om je polsslag te meten.

Waar je met de Mio Alpha echter alleen je hartslag en de tijd kan zien, gaat adidas met de miCoach Smart Run een stapje verder. Het horloge heeft een ingebouwde accelerometer die elke stap bijhoudt, en via de GPS kan je route, snelheid en afstand tracken.

MUZIEK & COACHING
 
De Smart Run heeft nog een aantal leuke Bluetooth-mogelijkheden in petto. Zo kan je draadloos muziek beluisteren op de ingebouwde MP3-speler en word je tijdens je run real-time gecoacht via Bluetooth, via verschillende trilstanden of het 1.45″ kleuren touchscreen.

Om beter te worden in je sport is de combinatie tussen interval-, cardio- en krachttraining de beste manier om kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Doordat miCoach je coacht op basis van je hartslag, ben je in staat om deze verschillende trainingen optimaal en zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

MiCoach werkt met vier gekleurde hartslagzones (blauw, groen, geel en rood) en de Smart Run gebruikt deze zones om je te coachen gedurende je training. Maar ook de kracht- en flexibiliteitsoefeningen die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen worden gegeven. Het horloge bevat honderden verschillende workouts. De animaties spelen af op je horloge en helpen je zo elke herhaling en oefening correct uit te voeren.

MICOACH PLATFORM

Het miCoach Smart Run horloge is volledig geïntegreerd in het miCoach webplatform waardoor trainingschema’s, afgeronde workouts en je instellingen draadloos via WLAN worden gesynchroniseerd.

Het horloge is vanaf 15 november exclusief verkrijgbaar via adidas.be voor een consumentenadviesprijs van 399 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?