ASICS zet een natuurlijke stap

ASICS zet een volgende stap op gebied van natural running. De Gel-Super J33 is een lichte en eenvoudige trainer, speciaal ontwikkeld voor lopers die overproneren.

De Gel-Super J33 is uitgevoerd met FluidAxis-technologie. Deze zorgt voor een onmiddellijke aanpassing aan de belasting en de positieveranderingen van de voet tijdens het lopen, met een nog natuurlijker gevoel tot gevolg.

Door de as aan de zijkant te plaatsen, ontstaat een stabieler en dikker platform ter hoogte van de binnenkant van de zool. Hierdoor kunnen mensen die overproneren (dwz tijdens de loopcyclus wordt het gewicht vooral gedragen door de binnenkant van de voet in plaats van de bal) ook het gevoel van natural running ervaren.

Met een heel-to-toe drop van 6 mm (het verschil in hoogte van de zool tussen de voorvoet en de hiel) is de Gel-Super J33 ultraresponsief. Door de wat rondere neus voelt de schoen ook helemaal natuurlijk van hiel tot teen. De volledig naadloze mesh over de gehele schoen zorgt voor een lichte, ademende en comfortabele upper.

De Gel-Super J33 maakt samen met de Gel-Excel33 3, de Gel-Eelectro33 en de vernieuwde versie van de Gel-Lyte33 3 (waarin een naadloze, ademende upper mesh uit één stuk is aangebracht) deel uit van de ASICS 33 natural-runningcollectie. De schoen is in de winkel verkrijgbaar vanaf half januari.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.