Kalenji By Night

Kalenji heeft zijn herfst/winter-collectie voorgesteld. Zichtbaar zijn en zelf ook goed zien is het motto bij de Kalenji By Night-reeks.

KLEDIJ

De kledij van de Kalenji by night-collectie maakt lopers in het licht van voertuigen zichtbaar van op 120 meter en dit 360°. Het heren Shirt Evolutiv By Night heeft reflecterende naden en een optimaal verluchtingssysteem door magneetopeningen aan de schouders. Het dames Shirt Evolutiv By Night heeft een verluchtingssysteem dat je in een handomdraai zelf kunt regelen door eenvoudigweg te trekken aan een klein koordje in de kraag. Voor wie nog meer wil opvallen zijn er de fluogele en mouwloze Protect By Night-vestjes.

SCHOENEN

Alle Kalenji-modellen hebben reflecterende elementen op de schoen. De Eliorun is na de reeds bestaande acht kleuren nu ook verkrijgbaar in het zilver voor het herft-winter seizoen 2013/2014. De Eliorun Silver is uitgerust met reflecterende elementen aan de zijkant.

ACCESSOIRES

Kalenji By Night heeft ook een hele reeks accessoires in petto om het lopen in het donker en de koude aangenamer te maken: een pet met vier geïntegreerde LED-lampjes en drie verlichtingsstanden waarmee je tot negen meter ver kan zien, een licht en makkelijk op te bergen Safety Top hesje, Full Reflective handschoenen, mutshoofdband en draagarmband voor je smartphone, LED-verlichting die je overal op kan vastklikken en een verlichte 2 positions Bag.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?