Nike presenteert zwangerschapscollectie voor sportieve mama’s in spe

Goed nieuws voor zwangere loopsters! Vroeger was het vaak zoeken naar een leuke 'pregnancy-proof' loopoutfit, maar daar komt nu verandering in!

Want Nike komt met een spiksplinternieuwe (M) maternity collectie waarmee sportieve mama’s in spe zich (letterlijk & figuurlijk) in de kijker kunnen ‘lopen’. Zo blijven ze fit tijdens de zwangerschap, wat uiteraard belangrijk is. Trendy & gezond: da’s 2 vliegen in 1 klap!

4 essentiële sportitems in duurzame materialen

De Nike (M) collectie bestaat uit 4 essentiële sportitems: een pull-over, een sportbeha, een tanktop en een sportlegging. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame materialen zoals organisch katoen en gerecycleerd polyester. Alles is verkrijgbaar in zwart, wit, grijs en roze. Keuze genoeg dus om te ‘shinen’ als zwangere loopster!

Ontworpen voor en door vrouwen

De Nike (M) collectie is niet enkel ontworpen voor vrouwen maar ook (voornamelijk) door vrouwen. Tijdens het design- en productieproces gaven 30 zwangere sporters of sporters die net bevallen waren (zowel top- als amateurniveau) hun feedback op de collectieOp basis van die bevindingen en een analyse van maar liefst 150.000 lichaamsscans van zwangere en niet-zwangere vrouwen kreeg de collectie definitief gestalte, waardoor ze volledig voldoet aan de behoeften van aanstaande sportieve moeders.

De pull-over en de sportbeha zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen om borstvoeding te vergemakkelijken en de legging kan zowel over de buik gedragen worden als eronder. En het ziet er ook allemaal nog eens trendy en leuk uit, wat ook niet onbelangrijk is natuurlijk! De Nike (M) collectie is verkrijgbaar vanaf 17 september via de website van Nike.

Tips voor zwangere loopsters

Ben je zwanger en vraag je je af of je al dan niet mag/kan blijven sporten tijdens je zwangerschap? Het blijft een delicate vraag waar veel zwangere vrouwen mee worstelen. Hier vind je enkele goeie tips!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?