Cadeautips voor lopende mama’s

Op 9 mei vieren we moederdag. Heb je een mama die graag loopt? Verras haar met een van deze 10 leuke cadeautjes!

1. Drinkbeker
Elke mama verdient op tijd en stond een lekkere tas koffie of thee. Verras jouw mama met een originele drinkbeker, uiteraard met een loopgerelateerde boodschap erop! Wat denk je van deze tas of deze?

2. Gezond ontbijt op bed
Verwen je mama met een ontbijt op bed. Zorg voor gezonde lekkernijen zoals zelfgemaakte granola, mug cakes, bananenbrood, vers sinaasappelsap, eitjes,… Kan je niet naar je mama toe door de coronarestricties? Op veel plaatsen kan je een ontbijt of brunch aan huis laten leveren.

3. T-shirt
Jouw mama is een loopster en dat mag iedereen weten! Geef haar een shirt cadeau met een toffe boodschap erop, zoals dit T-shirt waar veel lopende mama’s zichzelf vast wel in herkennen. Of wat dacht je van het officiële runningBE loopshirt? Dit krijg je nu gratis bij een jaarabonnement op runningBE magazine!

4. Laat haar lopen!
Maak het jezelf niet te moeilijk. Geef je mama een dagje ‘vrij’ zodat ze kan gaan lopen op haar gemak, zonder zich te haasten om allerlei zaken te doen in het huishouden… Misschien kan je haar een douchezeep of badschuim cadeau geven zodat ze na haar loopsessie kan genieten van een deugddoende douche of bad.

5. Veter tag
Dit plaatje om aan de schoenveters te hangen kan je personaliseren met de naam van je mama, haar koosnaam, haar loopmantra, … Zo geniet ze voortaan nog meer van haar loopjes! Je kan dit online bestellen

6. Leesvoer voor lopers
Het is misschien een beetje cliché maar een boek is en blijft een goed geschenk. Zeker als het met lopen en sport te maken heeft, bijvoorbeeld Go Run, Het hoofd weegt zwaarder dan de benen of Food2Run.

7. Run light
Als mama moet je soms gaan lopen op momenten dat het goed uitkomt met de kinderen, bijvoorbeeld ’s morgens voor ze wakker zijn of ’s avonds als ze in bed liggen. Op die momenten is het vaak nog donker dus zorg dat je mama veilig de baan op kan met een looplicht

8. Sporttas
Doe je mama een plezier met een toffe sporttas of rugzak om mee te nemen naar loopevents (die gaan nu even niet door maar dat komt wel terug!), de sportclub of gewoon als jullie er samen op uit trekken. Elk sportmerk heeft heel wat leuke tassen in hun collectie, die je online kan bestellen.

9. Abonnement op haar favoriete magazine
Niks leuker voor je mama dan even heerlijk in de zetel te zitten met een magazine erbij. Trakteer haar op een abonnement op haar geliefkoosde loopmagazine. Ze zal in de zevende hemel zijn!

10. Mooie marathonherinnering
Heb je een ‘marathon mom’? Verras haar met een poster van de marathon die ze gelopen heeft. Het parcours, de naam en datum van het event en haar eindtijd staan erop. Een eyecatcher in huis! Via Sportymaps kan je zo’n leuke marathonherinnering laten maken en opsturen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?