Zomerspecial running.be magazine nu in de winkel!

(Bijna) vakantie! Vergeet het zomernummer van running.be magazine niet in je reiskoffer te steken! Met Roos Van Acker, tips tegen de warmte, loopboeken voor op reis en nog veel meer. Vanaf nu in de winkel!

Roos Van Acker loopt eigenlijk niet graag in de zon, maar toch kregen we haar op de cover van ons zomernummer! Ze vertelt onder andere over hoe lopen de strever in haar losmaakt. We liepen ook met Christophe Deborsu de Citadel van Namen op. Deze Waalse journalist in Vlaamse loondienst is de geknipte man om lopen in Vlaanderen en Wallonië te vergelijken en ons in zijn geboortestad over het parcours van de Jogging Ville de Namur te gidsen.

Zeker in de zomermaanden is voldoende drinken voor, tijdens en na het lopen de boodschap. Maar wat drink je het best? Running.be magazine testte 15 isotone sportdranken. Nog in onze zomerspecial raden we zeven boeken voor en door lopers aan voor in je reiskoffer, geven we tips om je te wapenen tegen de warmte en sommen we enkele do’s & don’ts op over lopen op vakantie. Onze reporter vatte niet alleen 24 uur post in Oostende, maar ook op het strand van Copacabana. We snoven ook de festivalsfeer op in de fitnesszaal tijdens een les Glowrobic.

Wie in oktober goed voorbereid aan de start van de Belfius Brussels Half Marathon wil komen, kan zich vanaf 14 juli beginnen voorbereiden aan de hand van de schema’s van Paul Van Den Bosch. De topcoach werkte in ons julinummer een volledig twaalfwekenschema voor beginners en gevorderden uit. Stijn Vlaeminck van Studio Brussel presenteert een nieuwe reeks loopmuzieklijstjes, aangepast aan jouw looptempo. Nog in onze trainingsrubriek brengen we het verhaal van Miklos Bencze, die terugvecht na de ziekte van Haglund. Op uitnodiging van Polar stoomde onze vrouw zich met de nieuwe V800 klaar voor de triatlon van Cannes.

Honderd jaar na het uitbreken van WOI stelden we een lijstje op van loopevenementen met een link met de Groote Oorlog. In ‘Komen Lopen’ nam onze man deel aan drie grote Vlaamse stadslopen en beoordeelde hij hen op onder andere sfeer en gezelligheid. We liepen ook mee op de Wings for Life World Run, de allereerste loopwedstrijd zonder finish. Buiten de grenzen spraken we met enkele Belgische deelnemers over The Great Wall Marathon, een unieke loop over de Chinese Muur, en blikken we vooruit op tien jaar Transalpine-Run.

Elodie Ouedraogo neemt in haar sportmoderubriek het fenomeen barefoot running onder de loep. Saskia De Coster geeft in haar column De Morgen-hoofdredacteur Yves Desmet lik op stuk. De Bosvrienden uit Tessenderlo is onze vereniging in de kijker. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de wedstrijdkalender en de gadgets.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 26 juni in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?