Zo ‘overleeft’ deze vrouw haar quarantaine op hotel!

In quarantaine komen te zitten op hotel: we hopen voor jou dat je het niet moet meemaken maar dezer dagen is het geen ondenkbaar scenario...

Sommigen zouden dan volop series bingewatchen op Netflix, eindeloos Facetimen met vrienden en familie, een beetje slaap inhalen, genieten van de (hopelijk) voortreffelijke room service… Maar de Australische Sarah Crocker dacht daar toch eventjes anders over. Zij wandelde namelijk een ultramarathon in haar hotelkamer!

Sarah is 24 jaar en werkt als verpleegster. Ze kwam in quarantaine te zitten in het Playford Hotel in Adelaide (Australië) nadat ze 10 dagen non-stop aan het werk was geweest voor huis-aan-huis coronatesten in de meest besmettelijke gebieden in Melbourne. Voor de veiligheid moest ze daarna 2 weken verplicht in afzondering in haar hotelkamer, voor ze terug naar haar familie kon en naar het Flinders Hospital in Adelaide, haar vaste werkplaats als verpleegster.

Ze begon met een halve marathon te stappen in haar hotelkamer. Dat ging zodanig goed dat ze besloot om er maar een volledige marathon van te maken. En alsof dat nog niet genoeg was, deed ze er daarna nog 13 km bij zodat ze uitkwam op een ultramarathon van 55 km. Allemaal bij elkaar gewandeld in één en dezelfde hotelkamer, op 8 uur tijd: straf! Zeker als je weet dat haar wandelroute amper 30 meter lang was. Een route met veel hoekjes en kantjes bovendien, wat haar redelijk wat pijntjes opleverde in haar heup. Dit loste ze op met een verkwikkend ijsbad in de hotelbadkamer na afloop!

Sarah postte voortdurend op haar Instagram Stories over haar challenge. Dit hielp haar om in contact te blijven met de buitenwereld tijdens haar afzondering. Het hield haar gemotiveerd! Ze kreeg ook veel aanmoedigingen van de mensen in het kantoorgebouw aan de overkant van haar hotel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.