Zaterdag kennen we ‘het sterkste bedrijf van het land’

Zaterdag vindt in Energy Park in Averbode de eerste Spartacus Strongest Company by Deloitte plaats. Een obstacle run om het 'sterkste bedrijf van het land' te vinden.

In teams van zes collega’s moeten de deelnemers een parcours van 10 km met 30 obstakels afleggen. Elk team heeft een vlag die het moet meedragen over het volledige parcours. Tien obstakels kunnen de deelnemers enkel overwinnen met de hulp van hun teamgenoten. Het belooft een mooie mix te worden tussen grotere en kleinere hindernissen, en tussen teamobstakels en individuele obstakels. Samen lopen en finishen is een must!

Ook de individuele obstakels vormen een echte teambuildingopdracht: voor sommige hindernissen zullen deelnemers de aanmoedigingen van hun teamgenoten goed kunnen gebruiken. Je glijdt niet elke dag van een reusachtige glijbaan van 8 meter of springt niet vaak van 4 meter hoog in het frisse water!

Derde helft

Na de sportieve inspanning kunnen de teams relaxen en napraten over hun prestaties tijdens de Spartacus BBQ en genieten van een feestje terwijl de ‘Strongest teams’ en de ‘Strongest Company’ in de bloemetjes worden gezet. Het klassement wordt opgemaakt aan de hand van de vijfde loper van je team. Winnen is leuk, maar teambuilding en fun zijn belangrijker en vormen de echte kernwaarden van het evenement. Na de prijsuitreiking volgt nog een spetterend optreden van Brussels by Night (met Raf van Brussel) en sluit onze Spartacus DJ het feest af.

Er staan zaterdag ruim 300 bedrijventeams aan de start in het Energy Park. Presenting partner Deloitte neemt deel met maar liefst 37 teams! Piet Vandendriessche, CEO Deloitte Belgium: “Bij Deloitte streven we ernaar het welzijn van onze medewerkers te stimuleren door tal van initiatieven. Sport, zeker in ploegverband, versterkt de teamspirit. We willen ook andere bedrijven aanmoedigen te bewegen, en dan is de Spartacus Strongest Company een mooie opportuniteit. Het mag dan ook niet verbazen dat er zich vanuit Deloitte zelf veel teams hebben aangemeld!”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?