Word het gezicht van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon 2017

Op zondag 23 april 2017 vindt de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon plaats. Ook voor de 32ste editie zullen tienduizenden lopers afzakken naar Antwerpen. En jij kan het gezicht van dit gigantische loopfeest worden.

De DVV Antwerp 10 Miles & Marathon zet voor de editie van 2017 een aantal goede doelen centraal. Om die goede doelen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, gaat de organisatie op zoek naar enkele ambassadeurs. Het maakt niet uit of je voor de eerste keer 5 km wil overwinnen, je tiende marathon wil lopen of voor een snelle tijd op de 10 Miles gaat. Je wordt op de wedstrijddag het gezicht van het goede doel en inspireert tijdens je voorbereiding ook andere mensen om hun loopschoenen aan te trekken voor de goede zaak. De ambassadeurs worden in aanloop naar het grootste loopfeest van het land namelijk begeleid op het vlak van training en voeding. En iedereen zal hun vorderingen kunnen volgen via de sociale media.

Klinkt als muziek in mijn oren, hoe stel ik me kandidaat?

Sportieve dames en heren die mee zijn met sociale media en er geen problemen mee hebben dat hun voorbereiding op de DVV 10 Miles & Marathon her en der te volgen zal zijn, maken kans om het gezicht van een van de goede doelen te worden. Het speelt daarbij geen rol of je op 23 april de 5 kilometer, de 10 Miles of de marathon wil lopen. Jezelf kandidaat stellen, doe je door het formulier op www.dvvantwerp10miles.be in te vullen. Dat kan tot en met 7 november.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?