Win een ElliptiGO-fiets voor perfecte crosstraining

Crosstraining komt je loopprestaties vaak ten goede. Deze ElliptiGO 8C helpt je daarbij. En er is nog meer goed nieuws: jij kan er eentje winnen!

Eerst en vooral: wat is zo’n ElliptiGo-fiets nu eigenlijk? Vrij simpel: het toestel combineert fietsen en lopen, waardoor je eigenlijk heel je lichaam traint. Zeer groot pluspunt daarbij is dat je gewrichten weinig belast worden. Dat is ook een van de redenen waarom deze fiets voor elk soort sporter een uitstekende trainingspartner kan zijn.

En binnenkort kan je er dankzij Runners’ Lab eentje winnen. De loopspeciaalzaak heeft in al zijn vestigingen (Gent, Zaventem, Paal-Beringen & Zwijndrecht) een exemplaar staan dat je kan komen testen, maar binnenkort vinden ook de ElliptiGo-testdagen plaats. Daarvoor schrijf je je in via onderstaande link. Op 25 februari vindt dat evenement plaats in Gent, op 4 maart in Zaventem, op 11 maart in Zwijndrecht en op 18 maart in Paal-Beringen.

Iedereen die op die dagen langskomt om de ElliptiGo te testen, maakt kans op een ElliptiGo 8C-fiets van liefst 2799 euro!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?