Win 1 van de 10 loopoutfits van Craft (shirt, broek en schoenen!)

Een tijdje geleden introduceerde Craft met de V175 zijn eerste loopschoen. Die kan je winnen! Maar er is meer: bij die schoenen horen ook een short en een shirt.

Steeds meer mensen lopen om fit en gezond te blijven. De meesten lopen één tot drie keer per week en nemen hun loopschoenen ook mee op vakantie. Bovendien lopen ze op verschillende ondergronden: asfalt, onverharde wegen, … En toch hebben veel recreatieve lopers maar één paar loopschoenen. Misschien herken je jezelf hier wel in.

Craft ontwikkelde een loopschoen – de V175 – met een Vibram grip-zool. Dit maakt de schoen zeer geschikt om op de weg én op onverharde ondergronden te lopen. De zool biedt een ongekende grip, ook op natte wegen. Klinkt dat alsof het iets voor jou is? Dan hebben we goed nieuws, want wie op onderstaande button klikt (of gewoon hier), maakt kans op 1 van de 10 loopkits van Craft. Kits, inderdaad, want naast de V175 schoen maken ook een loopshort en -shirt deel uit van de prijs.

Meedoen is eenvoudig: vul voor 2 september 2018 je gegevens in op de wedstrijdpagina. Per mailadres mag je een keer meedoen. Uiterlijk op 5 september worden de winnaars bekendgemaakt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?