Welke stad loopt het warmst voor Music for Life?

Afgelopen weekend hebben duizenden sportievelingen rondjes gelopen voor het goede doel op de Warmathon in Leuven en Hasselt. Deze week strijden ook Brugge, Gent en Antwerpen nog om de titel van 'De Warmste Stad van Vlaanderen'.

Tijdens de Warmste Week van Music for Life kan je in de vijf provinciehoofdsteden rondjes van ongeveer 2,5 km lopen voor het goede doel. De stad met het meest gelopen kilometers mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt 25.000 euro extra, met steun van Hello Bank!.

Zaterdag ging de Warmathon van start in Leuven. 4.130 sportievelingen liepen in totaal 32.248 km. In Hasselt waren er zondag zo’n 500 lopers minder, maar zij legden wel meer kilometers af. De 3.673 deelnemers waren in totaal goed voor 33.083 km.

Hasselt mag zich voorlopig dus de Warmste Stad van Vlaanderen noemen, maar Brugge (maandag), Gent (dinsdag) en Antwerpen (woensdag) zullen de komende dagen ongetwijfeld alles uit de kast halen om meer kilometers bij elkaar te lopen. Inschrijven kan nog steeds door hieronder de link van jouw stad te kiezen. Voor 12 euro krijg je een startnummer. 10 euro gaat rechtstreeks naar de goede doelen, 2 euro is voor je verzekering.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?