Weekendtip: plan je loopdoel en schrijf je in voor (een van) deze 3 grote loopevents

Er komt een verlengd weekend aan. Het perfecte moment om een nieuw loopdoel te kiezen. Voor deze drie mooie wedstrijden kan je je dit weekend inschrijven.

Ben je nog op zoek naar een fijne uitdaging voor dit jaar? Dan is de Midwinternachtrun in Gent misschien wel iets voor jou. De wedstrijd vindt plaats zondag 18 december, in volle kerstsfeer dus. Er zijn parcoursen van 5 en 10 kilometer. Inschrijven kan vanaf donderdag 10 november (16u).

Sinds woensdag zijn de inschrijvingen voor de Decathlon Crêtes de Spa open. De 40ste editie wordt niet alleen een must op de kalender van de trailrunners, ook wandelaars kunnen er hun hart ophalen. De afstanden van 10 en 21 km zijn ook open voor hen. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 25 maart.

De Great Breweries Marathon debuteerde vorig jaar in de loopwereld en liet al meteen een geweldige indruk na. De tweede editie vindt plaats op zondag 18 juni en inschrijven kan vanaf donderdag 10 november (11u). Het is meteen een ideaal doel waarop je je nu al stilaan kan voorbereiden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.