Verviers kleurt al eens geel voor de Chiquita Kids Run

In afwachting van de passage van de komende Tour de France kleurde het centrum van Verviers zaterdag al eens volledig geel. 1200 kinderen namen, compleet in het geel gekleed, deel aan de Chiquita Kids Run in het kader van de Skinfit Jogging de Verviers.

Het was een prachtige avond op de Place du Martyr. 1200 kinderen tussen 8 en 12 jaar, vooral leerlingen uit de omliggende scholen, tekenden in een uitgelaten sfeer present voor 8 rondjes lopen. Ook het mooie weer droeg zijn steentje bij aan het welslagen van het evenement.

Voor het vertrek kregen alle kinderen een Chiquita SportFit shirt. Op die manier kleurde de stad geel, een mooie knipoog naar de Ronde van Frankrijk, waarvan op 3 juli de start van de derde etappe gehouden wordt in de stad. Aan de finish kregen de kinderen een medaille, een fles Spa Monopole en een heerlijke Chiquita banaan.

De Chiquita Kids Run was zo opnieuw een schitterende gangmaker voor de Jogging van Verviers, waarvoor op zondag 18 juni veel volk verwacht wordt. Om 13u mogen de lopers van de Start To Run 5 km de spits afbijten, de Skinfit Jogging de Verviers 12 km zal om 15u van start gaan.

Wil jij deelnemen aan de volgende Chiquita Kids Run? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven voor The Classic in Tessenderlo op maandag 10 juli!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?