Vernieuwde parcours Brugge Urban Trail helemaal bekend

De voorbije weken raakten er beetje bij beetje nieuwe locaties bekend die de lopers tijdens de vierde Brugge Urban Trail zullen aandoen. Ondertussen is het volledige parcours bekend.

Het parcours van de Brugge Urban Trail is zo’n 10 kilometer lang en loopt op 16 oktober langs tal van nieuwe locaties. Wie over enkele weken meeloopt in de West-Vlaamse hoofdstad, passeert onder meer langs de Minnewaterkliniek, het Volkskundemuseum, Koetshuis Art Gallery, de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten en Chocolatier Dumon.

Als je wil weten op welke plaatsen de diverse locaties op het parcours liggen, kan je dit plannetje bekijken. Inschrijven voor de Brugge Urban Trail kan trouwens nog steeds, want er zijn nog enkele borstnummers verkrijgbaar. Wie zich vandaag (maandag 3 oktober) nog inschrijft, geniet van het laagste tarief.

Acerta Brussels Ekiden

Voor de lopers die liever in team willen deelnemen aan een wedstrijd, is er ook belangrijk nieuws. 3 oktober is eveneens de laatste dag waarop je je kan inschrijven voor de estafettewedstrijd Acerta Brussels Ekiden (15 oktober). Onlangs raakte bekend dat coverband Cookies and Cream daar de afterparty voor zijn rekening neemt. Meer info over beide wedstrijden vind je via de websites hieronder. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?