Veldeman broers zoeken jong triatlontalent

De Veldeman broers zijn niet alleen zelf succesvolle triatleten, via Team Hawi engageren ze zich ook opnieuw om jong opkomend talent op de lange afstand te ondersteunen. Potentiële toppers (m/v) kunnen zich daarom kandidaat stellen voor de Veldeman triatlon beurs!

Stijn, Stefaan en Toon Veldeman namen al met succes deel aan verschillende Ironmans. Momenteel bereiden ze zich voor op een topprestatie tijdens de Ironman van Hawaii. Ze doen dat onder begeleiding van coach Loïc Hélin van Team Hawi, het multidisciplinaire team van Energy Lab.

Sinds ze in 2007 triatlon ontdekten, ondersteunen de Veldeman broers ook jong en minder jong talent op hun pad naar topprestaties. Via Team Hawi engageren ze zich opnieuw om jong opkomend talent op de lange afstand te ondersteunen en daarom gaan ze op zoek naar een potentiële topper (m/v) op de lange afstand.

Ben jij zo’n jonge, talentvolle triatleet, die in zijn weg naar de top begeleid wil worden door de coaches van Team Hawi? Dan kan jij je kandidaat stellen voor de Veldeman triatlon beurs!

Kandidaten kunnen zich tot 4 oktober aanmelden via onderstaande link. Op basis van dit dossier worden de drie beste kandidaten uitgenodigd voor een screening (maxtest + VO2max + lichaamsanalyse) en een gesprek. De kandidaat met het grootste groeipotentieel wordt voorgesteld voor de Veldeman Triatlon Beurs. Hij of zij krijgt een professionele ondersteuning en begeleiding op het fysieke, biomechanische en nutritionele vlak, en vergroot daarmee de kans op doorstroom naar een professionele sportcarrière.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?