Veel ambiance op Skinfit Jogging de Verviers!

Onder een stralende zon en een intense hitte tekende de deelnemers aan de Skinfit Jogging de Verviers massaal present. Meer dan 700 lopers gingen voor de 5 kilometer en op de 13 kilometer waren ze in totaal met 2361. Alle 3200 beleefden ze een onvergetelijke dag!
De dag kende heel wat hoogtepunten: een publiciteitskaravaan, ballonnen die opgelaten werden, opwarming (voor zover dat nog nodig was) op muziek, verfrissing van de deelnemers op het mythische parcours met de wedstijd van SPA. De sfeer was heel folkloristisch met veel deelnemers die shirts hadden in alle kleuren van de regenboog.
De start voor de 13 kilometer werd gegeven om drie uur in de namiddag. Bij de mannen ging de zege naar de Keniaan Noah Kenei die het haalde in een tijd van 41’03”. Zijn landgenoot Daniel Cheboli was tweede (42’27”). Ayanan Cudisacita (42’39”), die eerder de Crêtes de Spa won, mocht als derde mee op het podium.

Bij de vrouwen ging de zege naar Séverine Bessemans, die het haalde voor Sarah Balancier et Sandrine Host.

De beste ‘klimmer’ op Piedvache was niemand anders dan Cheboli die net iets sneller omhoog liep dan Kenei en Castermans. Bij de vrouwen ging de ‘bergprijs’ naar Sarah Balencier, voor Séverine Bessemans en Sandrine Hoste. Al bij al een onvergetelijke maar bloedhete dag voor alle deelnemers!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?