Validen en andersvaliden lopen samen 10 Miles

De vrijwilligers van Vzw Project U/Turn zullen deelnemen aan de DVV Antwerp 10 Miles met een twintigtal lopers. Zij zullen minstens vijf rolstoelgebruikers begeleiden naar de finish.

Vzw Project U/Turn is er van overtuigd dat mensen met een beperking tot evenveel in staat zijn dan valide mensen, zo lang ze maar de juiste omkadering krijgen. U/TURN organiseert daarom avontuurlijke tochten voor andersvaliden, waarbij ze elkaar moeten helpen om elke dag het eindpunt te halen.

De vzw wil hetzelfde doen tijdens de DVV Antwerp 10 Miles op 27 april: samen met andersvaliden, (rolstoelgebruikers, blinden, slechtzienden) en validen de eindmeet halen door samenwerking. Het wordt in ieder geval een opvallend avontuur. De rolstoelen zullen immers voorzien worden van haken en touwen, zodat de lopers de rolstoelen naar boven kunnen trekken in de tunnels.

Je kan de actie steunen door mee te lopen of te komen supporteren op 27 april, een steunkaart te kopen, naar de benefietfuif te komen op 19 april of een vrije gift te doen. Meer info via de link hiernaast.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?