Usain Bolt wil nu ook wereld veroveren met … zijn muziek

Van recordloper tot profvoetballer en (internationale) muziekster?
Usain Bolt is ongetwijfeld één van ’s werelds bekendste atleten. En hoewel zijn olympische atletiekcarrière voorbij is, is hij niet van plan om een rustig leven buiten de schijnwerpers te leiden. Bolt bracht recent de single ‘Living the Dream’ uit samen met zijn manager Nugent “NJ” Walker. NJ neemt de zang voor zich, terwijl Bolt voor de beats zorgde. Samen brachtten de Jamaicanen nog maar één single uit, maar er zou nieuwe muziek op komst zijn. NJ heeft namelijk grootse plannen met Bolt: hij wil niet enkel de Jamaicaanse markt, maar ook de hele internationale muziekindustrie veroveren. 
Bolt won in zijn atletiekcarrière maar liefst 8 gouden olympische medailles en is wereldrecordhouder op de 100 m (9.58 seconden), 200 m (19.19) en 4 x 100 m estafette (36.84). Na zijn atletiekcarrière werd hij even profvoetballer in Europa en Australië. Hij werd vorig jaar ook vader van een dochter, die de bijzondere naam ‘Olympia Lightning Bolt’ kreeg. En nu heeft hij dus nog een andere activiteit om zich bezig te houden. 
“We proberen onze stempel te drukken en we willen tonen dat we het menen”, licht Bolt zelf toe. “Omdat we dit op een serieuze manier willen doen, nemen we ook onze tijd om muziek te maken. Net zoals bij atletiek, draait het ook hier allemaal rond hard werken en toewijding.” 
Bekijk hier de eerste single van Nugent NJ Walker & Usain Bolt: 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?