Twee ideeën om jouw zomervakantie sportief af te sluiten

De grote vakantie al lopend uitzwaaien, doe je met de Fintro Dwars door Turnhout en The Color Run Brussels presented by Keytrade Bank.
De beste manier om de zomervakantie af te sluiten? Al lopend natuurlijk! De laatste zaterdagavond van augustus is er traditiegetrouw de Fintro Dwars door Turnhout, een gezellige stadsloop van 5 en 11 kilometer, alsook de Alpro Kids Run van 1 km. In onze hoofdstad kan je het einde van de zomer dan weer vieren met een kleurrijk loopfestival. Tijdens The Color Run Brussels presented by Keytrade Bank draait het niet om de snelste tijd, maar om plezier hebben. Een moeilijke keuze? Lees dan even verder… 
Fintro Dwars door Turnhout 
Bij de 9de editie van Fintro Dwars door Turnhout, loop je door het Begijnhof, een uniek stukje UNESCO Werelderfgoed in Turnhout. Starten doe je op de Grote Markt, waarna het parcours van 5 km na het centrum ook een stukje langs het water loopt. Als je deelneemt aan de 11 km kan je na de oversteek van nog meer groen genieten.
 Dwars door Turnhout is er voor jong en oud. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich namelijk ook inschrijven voor de Alpro Kids Run, een parcours van 1 km. 
The Color Run Brussels presented by Keytrade Bank 
Het concept van dit kleurrijke loopfestival is je misschien wel bekend: duizenden deelnemers starten in een wit t-shirt en worden tijdens het parcours van vijf kilometer van kop tot teen gekleurd door wolken van kleurenpoeder. Onderweg zijn er tal van animaties die de jogging een extra dimensie geven. Wandelaar of olympisch atleet: het parcours van The Color Run is haalbaar voor iedereen. 
Na de aankomst zorgen bekende DJ’s en nóg meer kleurenpoeder voor een leuke festivalsfeer tijdens het Color Festival, waarbij het publiek elke 20 minuten getrakteerd wordt op gigantische ‘color blasts’. 
Meer informatie vind je op de eventpagina’s. Aan jou de (sportieve) keuze!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?