Tip voor wie zelf loopcoach wil worden: gratis opleiding

Wil je graag zelf mensen begeleiden op weg naar hun doel? Dan hebben we een interessante aanbieding gevonden.

Energy Lab organiseert een Energy Lab Coach-opleiding. Die richt zich naar mensen die op zoek zijn naar professionele ondersteuning voor hun coaching, hun netwerk willen vergroten, hun kennis willen verbreden, en uiteraard mensen willen helpen om gezonder en fitter te worden.

De opleiding – die volledig gratis is – vindt eind juni plaats en wordt gespreid over twee dagen. Aan het einde van die tweedaagse wacht een mondelinge proef. Wie die tot een goed einde brengt, krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen als ‘Certified Energy Lab’-coach. Op termijn kan je dan zelf conditietesten afnemen in een van de Energy Lab-labo’s, en kan Energy Lab een beroep doen op jou in het kader van coachingtrajecten en testdagen.

Klinkt goed, hoe stel ik me kandidaat?

Je bent in het bezit van een diploma Bachelor of Master Lichamelijke opvoeding, of trainer A of trainer B lopen, fietsen of triatlon. Ook studenten Lichamelijke Opvoeding mogen zich kandidaat stellen voor de Coach Academy. Via deze link kan je meer info vinden en je inschrijven. Uiterlijk 30 mei worden de kandidaten geselecteerd.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?