Tip: aperitief na loopwedstrijd op feestdag

Maandag 5 juni staat voor velen gelijk aan een dagje vakantie. Die dag is het pinkstermaandag en die kan je ook sportief doorbrengen.

Het eerste weekend van juni staat in Kortrijk in het teken van de Sinksenfeesten. De afsluiter daarvan is Kortrijk Loopt voor Think-Pink op maandag 5 juni. Die wedstrijd (5 of 11 kilometer) van de Running Tour staat zoals de voorbije jaren in het teken van Think-Pink, de vzw die strijdt tegen borstkanker. Daarom dat er jaarlijks heel wat roze shirts te zien zijn in de West-Vlaamse stad. Wie deelneemt, kan het goede doel op drie manieren steunen

1. Doneer bij je inschrijving 5 euro extra, die integraal naar Think-Pink gaat

2. Bestel je aperitiefpakket! Think-Pink organiseert na de wedstrijd een Think-Pink-aperitief. Voor 7,5 euro ontvang je een tapaspakket met een glaasjes schuimwijn. Ideaal om samen met je vrienden van te genieten.

3. Schrijf je via Think-Pink in voor Kortrijk Loopt voor Think-Pink en engageer je als deelnemer om minstens 100 euro in te zamelen. De fondsen die op deze manier ingezameld worden, gaan naar SMART Fonds. Via dit fonds steunt Think-Pink wetenschappelijk onderzoek naar de opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?