The Color Run Brussels brengt kleurrijke festivalsfeer naar Brussel

The Color Run Brussels presented by Keytrade Bank gaf weer helemaal thuis: het lopersfestival werd door de beats, animatie en kleurenwolk ook gewoon... een écht festival!

De deelnemers startten in waves met 5 min. tussen van 15u00 tot 16u30. Vooraleer ze vertrokken konden ze nog Zumba sessies op het podium mee volgen. Doorlopend was er ambiance van NRJ DJ’s NDY & PSAR.

Tijdens de Color Throws, die om de twintig minuten plaatsvonden,  vielen NRJ en Desperados op: goodies verspreiden met bazooka’s en hostessen op het podium, danseressen… Kortom: een high-energy moment. Het thema dit jaar was de love tour: liefde, je goed voelen, elkaar goed laten voelen en onze planeet staan centraal! Het parcours werd geanimeerd met onder meer jongleurs, djembés en uiteraard een kleurenwolk. Een echte festivalsfeer dus! Het was daarom net verrassender dat Adi en Mariette, twee deelnemers van de VTM-reeks DE WERELD ROND MET 80-JARIGEN, aanwezig waren op het feestje.

Het zonnige weer werd ook niet vergeten door organisator Golazo. Die voorzagen zonnecrème voor iedereen. De lopers konden ook genieten van foto’s gemaakt door KeyTrade Bank, van wie je voor een wedstrijd ook het logo kon nadoen. Zonnige beats ook van DJ Masai, die er dankzij Nalu plaatjes draaide.

Het energiedrankje zat ook in het eindpakket van de deelnemers. Want ja hoor: er was zoveel een start- als eindpakket!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?