Test de nieuwste Adidas Ultra Boost en krijg er een loopshirt bovenop

Zin om de nieuwste Adidas Ultra Boost te testen en er in ruil een leuke avond en een loopshirt voor te krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Adidas Experience Night bij jou in de buurt.

Er vinden de komende week twee Adidas Experience Nights plaats bij Runners’ Lab. De eerste is nu vrijdag, 30 september, in de vestiging in Zwijndrecht. Is dat wat te kort dag, dan is het evenement van volgende week woensdag, 5 oktober, bij Runners’ Lab Gent misschien wel een goed alternatief. Inschrijven is volledig gratis en doe je door te mailen naar marketing@runnerslab.be

Wat staat er op het programma

De avond begint om 19u, wanneer je als deelnemer in loopoutfit verwacht wordt. Daarna krijg je een gezonde hapjes en drankjes voorgeschoteld en zie je een modeshow terwijl een deejay voor de juiste muziek zorgt. Rond 19.50u start een yoga-sessie van twintig minuten, gevolgd door een test-run met de Adidas Ultra Boost. Het einde is voorzien omstreeks 21.30u.

Leuke extra: alle deelnemers krijgen een goodiebag en een Adidas-loopshirt mee naar huis. Via onderstaande links vind je de Facebook-pagina’s van beide evenementen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?