Student die 20 mijl (!) naar werk wandelde, beloond met nieuwe auto

Een student wandelde meer dan 32 km op de eerste werkdag van zijn nieuwe job nadat zijn auto het begeven had. De CEO van het bedrijf beloonde zijn doorzettingsvermogen met een nieuwe auto. Van vastberadenheid gesproken...

Alabama, Verenigde Staten. Walter Carr bevond zich de nacht voordat hij zijn nieuwe job aanvatte in een wel erg ongelukkige situatie. Zijn auto begaf het en de jongeman vond er niets anders op om een traject van 32 km dan maar te voet te af te leggen. De meeste mensen zouden hun werkgever opbellen en zich excuseren dat ze er niet geraken, maar dat was geen optie voor Carr.

De 20-jarige student vatte zijn tocht in het midden van de nacht aan om zijn nieuwe werkgever niet teleur te stellen. Carr, moest voor de verhuisfirma Bellhops, naar een vrouw in Pelham – 20 mijl verder dan de plaats waar hij woont dus. Toen liften geen succes bleek, begon hij te wandelen. Onderweg werd hij 2 keer aangesproken door de politie: de eerste keer brachten de agenten hem ontbijt en lunch en de tweede keer nam de politiewagen hem een stukje mee. Alle agenten waren erg onder de indruk van de jongen zijn vastberadenheid. “Ik ben niet de persoon die opgeeft”, vertelt Carr aan het dagblad USA Today. “Ik kan enkel verslagen worden als ik mezelf toelaat verslagen te worden”, voegt de Amerikaan er poëtisch aan toe.

Uiteindelijk kwam Carr nog te vroeg bij de vrouw ’s ochtends aan. Die was uiteraard bij het horen van zijn verhaal met verstomming geslagen. Wanneer de vrouw hem voorstelde even uit te rusten, bedankte Carr vriendelijk en ging meteen aan het werk. De vrouw schreef vervolgens een erg lovende tekst op haar Facebookpagina over de moed van de 20-jarige.

En uiteraard bereikte deze straffe daad ook de CEO van Bellhops, Luke Marklin: “Toen ik het verhaal las, was ik stomverbaasd. Ik kon geen beter verhaal bedenken dat zo de waarde van dit bedrijf representeert. Daarom heb ik hem mijn eigen auto gegeven. Hij is echt ons rolmodel.” Naast de auto (een Ford Escape) startte de CEO ook nog een fondsenwerving voor Carr. Die bracht ondertussen al meer dan 8.500 dollar op. En ondanks alle lof dat Carr de voorbije dagen kreeg, blijft de jongeman bescheiden: “Ik ben nog steeds in shock van het grote geschenk en ben hem (CEO Marklin, red.) dan ook erg dankbaar.”

Zo zie je maar: doorzettingsvermogen wordt (vroeg of laat) steeds beloond!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?