Sportief het najaar in met nieuw RunningBE magazine

Het novembernummer van RunningBE is vanaf nu verkrijgbaar! Dit keer deelt VRT-sportanker Tess Elst haar loopverhaal, motiveren we je om deze herfst en winter te blijven lopen en lees je meer over de juiste basisvoeding en spierverzorging voor een optimale prestatie én recuperatie. Ontdek het nieuwste RunningBE-magazine hier.

TESS ELST

In december viert Tess Elst haar eerste verjaardag als sportanker van de VRT-nieuwsdienst. Hoe kan je dat beter vieren dan op de cover van RunningBE? En zo hadden wij een excuus om haar eens de vragen voor te schotelen. Als gepassioneerd sportliefhebster kan ze uren over sport vertellen, maar Tess is ook zelf graag actief in de weer. “Bij het lopen heb ik maar één ambitie: me amuseren!”

FLUITEND DE WINTER DOOR

De motivatie kan bij veel lopers bij koud weer – net als de temperaturen – richting het vriespunt zakken. Daarom gingen we in dit nummer op zoek naar manieren die jou kunnen helpen om de motivatie hoog te houden. Zo lees je o.m. over de ideale wintertraining voor je voorjaarsmarathon, houden we een vurig pleidooi waarom lopen in de winter wél goed voor je is en laten we experts aan het woord die je helpen omgaan met de typische najaarsmoeheid als sporter.

Liever even wegdromen? Met reportages over de prachtige marathon in Patagonië en een buitengewoon trailavontuur in het Franse bergmassief van Le Beaufortain ontsnap je ongetwijfeld even aan de dagelijkse rush.

VOEDING & VERZORGING

Op voedingsvlak lees je dit keer over de juiste basisvoeding voor lopers en geven we je een overzicht van de bekendste (sport)supplementen om optimaal te presteren. Ook op recuperatievlak speelt voeding en hydratatie een belangrijke rol. Zowel voor je mentaal als fysiek herstel. Daarnaast geven we een laatste stand van zaken over de traditionele en nieuwe recuperatiemethodes en -technieken voor een snellere en betere recuperatie.

& VEEL MEER …

  • Lopen over de mijnterrils in Limburg
  • Gear up met de mooiste herfst- en winterkleding
  • Het belang van veelzijdig bewegen: hoe werkt het Athletic Skills Model?
  • Natuurlijk lopen: het geheim van zero-droppionier Altra
  • Mobliliteitsoefeningen voor een groter bewegingsbereik

 

 

De volledige inhoud kan je hier bekijken.

RunningBE is verkrijgbaar in de supermarkt, dagbladhandel en Standaard Boekhandel.
Of bestel RunningBE eenvoudig online via onze webshop of lees RunningBE-magazine digitaal via Blendle.

Liever RunningBE iedere twee maanden in je brievenbus? Geniet dan nu van een mooie korting op een van onze abonnementsformules.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?