Speciale schoen voor speciale wedstrijd

Speciaal voor de 29ste editie van de Dam tot Damloop heeft hoofdsponsor ASICS een limited edition runningschoen ontwikkeld met een aantal leuke details die verwijzen naar de wedstrijd.

Zo staat op de neus van de schoen de tekst ‘Dam tot Damloop 2013’, is de veter voorzien van de datum van het evenement en prijkt op de vetergeleider het getal ’29’, verwijzend naar de 29ste editie. Een ander opvallend accent is de inlegzool, waarop de typische Amsterdamse en Zaanse gevels en de datum van het evenement te zien zijn. 

Deze neutrale schoen is gebaseerd op de nieuwe Gel-Nimbus 15, maar is qua kleurstelling geheel afwijkend van het inline model. Organisator Le Champion is zeer trots op de introductie van de speciale schoen. Directeur Simone Richardson: “Wij zijn blij dat we samen met ASICS en Run2Day deze unieke herinnering aan onze deelnemers kunnen aanbieden. We hopen veel lopers op de prachtig vormgegeven schoen aan de start van de Dam tot Damloop te zien verschijnen.”

Gert-Jan Oudijk, General Manager van ASICS Benelux, sluit zich hier bij aan: “Als hoofdsponsor van één van de grootse runningevents ter wereld zijn wij van mening dat er bij zo’n fantastisch evenement ook een Dam tot Dam limited edition runningschoen hoort.” Ook Bart Nauta van Run2Day is verheugd met het nieuws: “Deze limited edition zal vanaf medio augustus exclusief verkrijgbaar zijn bij alle Run2Day vestigingen, een mijlpaal in ons partnership met de Dam tot Damloop en ASICS.”

Tijdens de online inschrijving, die op zaterdag 30 maart van start gaat, kunnen deelnemers aangeven of zij geïnteresseerd zijn in de limited edition van de Dam tot Damloop schoen zodat zij op de hoogte worden gehouden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?