Spartacus Run vindt plaats op zondag 10 oktober

De Spartacus Run, de inmiddels befaamde obstacle run in De Schorre in Boom, vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 oktober in plaats van op 3 mei. Dit is een gevolg van de coronamaatregelen.

Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we de coronamaatregelen moeten nemen. Ze zullen wellicht nog een tijdje gelden én een blijvende impact hebben, zelfs eens het normale leven weer begint. Als organisator van sportevenementen, waar sowieso veel mensen samenkomen, neemt Golazo dan ook zijn verantwoordelijkheid. De gezondheid van elke deelnemer en elke medewerker komt sowieso op de eerste plaats. Daarom werd er beslist om de reeds geplande evenementen af te lassen of uit te stellen naar een latere datum.

De Spartacus Run in Boom, die normaal gepland was op zondag 3 mei 2020, wordt verschoven naar zaterdag 10 oktober 2020. Uitstel is dus zeker geen afstel! En zo heb je nog enkele maanden extra tijd om in topvorm te geraken zodat je als een echte Spartacus alle hindernissen kunt overwinnen! Kwestie van het van de positieve kant te bekijken hé.

Over de hindernissen zelf is nog geen nieuws, maar er komen zeker enkele nieuwe bij dus dat belooft weer pittig en uitdagend te worden! Verder blijft de formule zoals de vorige jaren, waarbij je kunt kiezen uit 3 km (Family), 10 km (Original) of 16 km (Advanced). Voor elk wat wils dus, kom gerust met de hele familie, een groep vrienden of collega’s!

Het programma op 10 oktober ziet er als volgt uit:
* 9u00: afhalen startnummers en T-shirts
* 10u00: start Spartacus Family Run (3 km) in waves
* 10u40: start Spartacus Run Advanced (16 km) in waves
* 12u00: start Spartacus Run Original (10 km) met tijdsregistratie in waves
* 13u00: start Spartacus Run Original (10 km) zonder tijdsregistratie in waves

Place to be: Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, 2850 Boom
Inschrijven kan binnenkort via de website van de Spartacus Run, waar je ook alle info vindt over het event zelf. Noteer de datum alvast in je agenda!
Al wie zich al ingeschreven had, krijgt een persoonlijke e-mail.

Intussen kun je op 3 mei wel al de Spartacus Run virtueel lopen en ook heel wat andere (afgelaste of uitgestelde) events. Zo blijf je bewegen en kun je dat ook virtueel blijven delen met anderen. Check daarvoor zeker ons Keep Moving platform: www.keepmoving.eu

Hou het gezond, blijf alle gezondheidsrichtlijnen opvolgen en tot snel!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?