Slimme weegschaal helpt je om gezonder te eten

Wil je weten wat je eet? Schaf je dan de Prep Pad slimme weegschaal aan. Ze geeft je een inzicht in het aantal koolhydraten, eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen in je maaltijden!

Weet wat je eet
Je kan de Prep Pad gebruiken voor zelfgemaakte of voorverpakte maaltijden. Het is heel eenvoudig: je legt elk ingrediënt op de weegschaal, geeft in over welk voedingsmiddel het gaat en de weegschaal berekent de rest voor jou, tot op de gram nauwkeurig. Zo weet je perfect wat de voedingswaarde is van je maaltijd op basis van de ingrediënten, niet de labels. Door te weten wat je eet, kan je indien nodig calorieën toevoegen of weglaten en andere aanpassingen doorvoeren bv. meer koolhydraten, minder vetten… Kortom, een handige tool om je voedingspatroon te optimaliseren en zo misschien wel betere loopprestaties te bereiken!

Handige gratis app
Prep Pad werkt met de gratis Countertop app, een gebruiksvriendelijke applicatie die meer dan 300.000 voedingsmiddelen bevat. Je kan er ook barcodes mee scannen. De app is voorlopig enkel beschikbaar voor iPad (3 of nieuwer, mini, Air), iPhone (4S of nieuwer) en iOS 7 of nieuwer. Een internetconnectie is vereist. In de app kan je je doel ingeven, bv. gewicht verliezen, extra spieropbouw, meer ijzer in je voeding… Of gewoon gezonder gaan eten, natuurlijk!

Mooi en sterk design
De Prep Pad is dun en past hierdoor perfect in een standaard keukenlade. Tegelijk beschikt de weegschaal over een mooi design, waardoor je het toestel ook gewoon in het zicht kan laten staan in je keuken. De Prep Pad is robuust en kan een gewicht dragen tot ongeveer 6,80 kg.

Nog verdere verfijning nodig
Jezelf gezond eten met een slimme weegschaal: het klinkt alleszins aanlokkelijk. De klantenreviews zijn echter niet laaiend enthousiast dus het toestel heeft wellicht nog verdere verfijning nodig. Maar als handige keukenhulp die je meer inzicht biedt in wat je eet, kan het alvast wél tellen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?