Schrijf je vanaf nu in voor de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon

Meer dan 15.000 lopers namen vorig jaar deel aan de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon. Wie dit jaar ook deel wil uitmaken van dat loopfeest, kan zich vanaf nu inschrijven.

De 13e Belfius Brussels Marathon & Half Marathon vindt dit jaar plaats op zondag 2 oktober. Vorig jaar liepen meer dan 15.000 lopers uit 65 verschillende landen door onze hoofdstad. Het startschot wordt komende herfst gegeven in het Jubelpark en via de Louizalaan en de passage aan de Grote Markt gaat het richting finish op de Anspachlaan. Zij die de marathon afwerken, doen ook het mooie park van Tervuren aan.

Guy Vanhengel, minister voor Externe Betrekkingen van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, is alvast opgezet met de 13e editie van het loopfeest. “Brussel maakt hierdoor deel uit van de cirkel der steden die een groot loopevenement hebben: New York, Londen, Boston, Parijs, Berlijn. En dat is positief, want sport brengt mensen samen. Het is een bindmiddel dat mensen – vooral in een stad – nodig hebben.”

Belfius verbindt zijn naam dit jaar én in 2017 opnieuw aan de Brusselse loopwedstrijd. Heel wat werknemers van het bedrijf zullen aan de start staan. Onder hen ook CEO Marc Rasière. “Belfius wil een bank-verzekeraar zijn die midden in de samenleving staat. Daarom kiezen we met zorg de acties en evenementen die we willen ondersteunen. We betrekken daarbij zo veel mogelijk onze medewerkers. Zo namen vorig jaar meer dan 1.000 enthousiaste Belfius-werknemers deel aan de Belfius Brussels Marathon. De sportieve dynamiek die daarmee gepaard ging, was overweldigend en heeft ons overtuigd om ook dit jaar voor de volle 100% partner te zijn.”

Wie zich wil inschrijven voor de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon, kan vanaf nu terecht op de website van de organisatie (zie hieronder).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?