Running.be magazine maart nu in de winkel!

De schoenenspecial met 60 modellen, Hanne Decoutere, alles over 30 jaar DVV Antwerp 10 Miles, 20 tips voor de 20 km, de beste trailplekjes in Vlaanderen, ... Dit en nog veel meer vind je in het extra dikke maartnummer van running.be magazine. Nu in de winkel!

Bij een nieuw loopseizoen hoort veelal ook een vers paar schoenen. Running.be magazine presenteert de schoenenspecial met 60 modellen voor 2015 en een schoendoos vol kooptips. Nieuwsanker Hanne Decoutere is gebeten door de actualiteit en bezeten door sport. Tijdens een loopje in het Zoniënwoud vertelde ze ons hoe ze switcht tussen ballerina’s, stijgijzers en loopschoenen.

We verkenden het parcours van de gloednieuwe Urban Trail Gent met Cédric Van Branteghem en blikken vooruit op 30 jaar DVV Antwerp 10 Miles met twee deelnemers die nog geen enkele editie misten. Wist je dat je je ook in het vlakke Vlaanderen kan voorbereiden op de Decathlon Crêtes de Spa? We gingen op zoek naar de beste trailtrainingslocaties in jouw buurt! Je krijgt ook 20 tips voor de 20 km door Brussel en een kalender met de strafste obstacle runs van 2015.

Het running.be marathonteam begint aan de laatste loodjes richting DVV Antwerp Marathon. Wie meetraint, kan aan de slag met het trainingsschema voor de laatste weken. Paul Van Den Bosch bespreekt de voor- en nadelen van High Intensity Training. Stijn Vlaeminck van Studio Brussel presenteert naar goede gewoonte een nieuwe reeks loopmuzieklijstjes, aangepast aan jouw looptempo. We presenteren je enkele oefeningen met de foamroller, gaan op zoek naar de waarheid achter de spelt-hype en zagen het wetenschappelijk bewezen: lopen maakt je gelukkig!

Onze redactrice bekeek of ropeskipping een geschikt alternatief is voor lopers en nam de touwtjes ook zelf in handen. Onze vereniging in de kijker, de Leielopers uit Drongen, mag zich waarschijnlijk de kleinste én tegelijk ook de oudste loopclub van het land noemen. Halve fondloopster Lindsey De Grande verkent de mooiste (loop)plekjes ter wereld en vertelt deze keer alles wat je wil weten over de Zuid-Afrikaanse loopplekjes Dullstroom en StellenboschElodie Ouedraogo zet in haar sporttrendrubriek enkele verrassende voorjaarscollecties op een rijtje. Saskia De Coster heeft het in haar column over lopen als koppel. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de loopkalender, de ‘in beeld’-pagina’s en de gadgets.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 12 maart in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?