Regenweer schrikt de 5500 deelnemers van de Brussels Night Run niet af

De aanhoudende regen schrikte de 5500 deelnemers van de Brussels Night Run duidelijk niet af. Ondanks het mindere weer konden ze genieten van een prachtig parcours door het Brusselse stadscentrum langs allerlei geluid- en lichtspektakels.

Schepen van Sport Alain Courtois was erg blij dat de Brussels Night Run voor het tweede jaar op rij deel uitmaakte van de Brussels Sports Night. Hij was dan ook graag van de partij om het startschot te geven van dit unieke event dat de deelnemers de kans bood om onze hoofdstad van een andere, nachtelijke kant te leren kennen.

De voorspelde wind kwam gelukkig niet opdagen. De organisatie kreeg zelfs het bericht dat de Brusselse parken zondag niet toegankelijk zouden zijn vanwege de gevaarlijke wind. Zaterdagavond waren de parken wel toegankelijk en de deelnemers konden er genieten van prachtig uitgelichte fonteinen. Dat de deelnemers niet jammerden om het slechte weer werd bewezen door de 71 inschrijvingen op het laatste moment.

Het was dan ook een erg mooi beeld toen alle op en neergaande lichtjes zich een weg door onze hoofdstad baanden na het starschot van wave 1. Na afloop mochten alle deelnemers hun headlight houden en kregen ze ook nog een Aquarius om te bekomen en een headlight. Ook de opvallende t-shirt mochten de nachtelijke lopers houden als souvenir.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.