Regen houdt deelnemers niet tegen op Fintro Kortrijk Loopt

Een regenachtige editie van de Fintro Kortrijk Loopt voor Think Pink heeft zo'n drieduizend lopers op de been gebracht.

Het ecologisch aspect was belangrijk tijdens Fintro Kortrijk Loopt. Onder meer de bevoorrading gebeurde met herbruikbare bekers en de tickets werden via de smartphone gecheckt. Bovendien werden de deelnemers gestimuleerd om hun eigen bidon mee te nemen en afval te sorteren op de site.

Die inspanningen werden zeer goed ontvangen door de duizenden lopers. Drieduizend in totaal, een zeer mooie opkomst. Het werd hen nochtans niet eenvoudig gemaakt in het zuidoosten van West-Vlaanderen. De regen goot stevig uit de lucht, maar dat hield hen niet tegen.

Ze wisten immers waarvoor ze liepen. Niet enkel waren ze sportief, ze hielpen er ook een goed doel mee. De Fintro Kortrijk Loopt werkt samen met Think Pink, dat strijdt tegen borstkanker. Sportief zijn, ecologisch meedenken en een goed doel steunen in één beweging: het kon vandaag in Kortrijk!

Op maandagavond 8 juli staat het volgende sfeervolle loopevenement op de kalender. Het bruisende centrum van Tessenderlo ontvangt jou en je familie, vrienden en collega’s voor een onvergetelijke loopavond. Op het programma staan traditiegetrouw de Jogging 4 km en The Classic 10 km. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de Kids Run van 1,5 km. Schrijf je nu in!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.